Bu devirde bu dolar kuruyla PC toplanırmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Yazım uzun çünkü olabildiğince basit anlatmaya çalıştım umarım hepsini okursun
Dostum sana tavsiyem bekle alma nedeni ise DOLAR KURU DEĞİL ,
şimdi madenciler akın etti ekran kartlarına dolayısıyla ikinci el'den 0'ına kadar en az 3-4 kat pahalı olmaya başladı piyasa işte bu sebepten alma dolar düşecek mi dersen 4-6 ay sonrasında elbette ki ampülü patlayasıca araba teyyibi gitmedikçe zor çünkü ekonomimize güven 0 kripto paralarla alışverişde yasaklandığı için yabancılardan 30000 kişi varsa para aklama dışında parasını türkiyede rezerv edecek kimse kalmadı ekonomimize ve yönetimimize güven 0 dolayısıyla o dolar kolay kolay düşmez AMA madenciler için özel ekran kartları yapılıp çıkmaya başlandı piyasaya sağlamca yayılması vs. en kötü 6-7 ay sürecek bu süreçten sonra normal oyuncu ekran kartları madencilikte kullanılmayacağından zaten şu an alacağın 7-9 milyarlık bir ekran kartı 6-7 ay sonra alacağın 2-3 milyarlık kartla bir olacaktır diye düşünüyorum en basitinden Nvidia gaming ekran kartlarına geforce experience güncellemeleriyle birlikte antimaden sistemi gömmüştü geçtiğimiz haftalarda bir blogda okumuştum maden kazımını 0'a düşürüyor sadece kart kendini yoruyor hal böyle olunca oyuncu kartları piyasada değer kaybedecek (SADECE MADEN PİYASASINDA) ve stok sıkıntısı biteceği için önce fiyatlar düşecek ardından yeni kartlar çıkınca maden odaklı oyun görüntü işleme birimi değil de sadece kazım için odaklı ekran kartları gelince de fiyatlar tam anlamıyla düşmüş olacak ama dediğim gibi en az 6-7 aylık bir süreç ama daha ucuza daha güçlü bir bilgisayar istiyorsan bu dediklerimi unutma.. bir çok yorum yapanın aksine yapmış olmak için değil tecrübeyle sabit bilgi paylaşmak ve yardımcı olmak için yapıyorum :)
Güzel yazı eline sağlık, gayet açıklayıcı olmuş. Umarım daha interaktif düşünceleri dinlemek yerine daha mantıksal ilerleme kat ettirebilecek bu yorumu okuyacak insan sayısı artar.
İyi forumlar tekrardan eline sağlık.

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
kanka suan için imkansız 11 e topladım ve daha memnun değilim

Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
dolar kolay kolay düşecek gibi durmuyor ama dolar yüzünden değil miningciler yüzünden alınmaz biraz bekle şu stok problemleri çözülünce ucuzlayacaktır

☾☆ Ederinden Fazla Değer Soytarıyı Kral Eder ☾☆
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
itopya diye bi site var aga ordan toplayabilirisn uygun fiyata bir sürü var

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Vala bilmiyorum 2. el belki dşüşünebilrisn.Tabi acilse direkt topla derim bekleme.Dolar kuru veya enflasyon bu seviylerde kalacak muhtemele.Yatırım tavsiyesi değildir :D:D:D.Yani toplasan bir ay sonra maksimum 500-1000 lira arası değişir topladığın sistem.O yüzden bence topla.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kanka düşse düşse 1 2 lira oynar çok fark yaratırmı sanmam açıkçası bizim ülkenin insanları dolar 1 lir abile olsa zam yapar

Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
7 HİZMET YILI
dostum beklmeni öneririm biraz coronanın felan bitmesini bekle bence

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
apu sistem topla ekran kartının fiyatlarının düşmesini bekle

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
aga düşme ihtimali var yükselmesi %30 sa düşmesi %70

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...