Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5 bin liraya çok iyi laptoplar alabilirsin ama öncelikle ne için istediğini bilmek gerek, oyun oynamak istiyosan bunu, sistemi iyi olsun öğrenciyim grafikçiyim çok ağır programlar kullanıyorum vs diyosan ya da kodlamadır vs gibi şeylerle uğraşıcam diyosan misal bu konuda en iyisi maclerdir MIS bölümü okuyan biri olarak söylüyorum
Bak simdi 5000 tl ye kadar olan pcler giris seviyesinde yani baslangic seviyesinde olan pcler laptopda masaustu farki soyle diyebilirim 12 bin tl laptopla 6 bin tllik masaustu performansi alirsin ama 6 bin tl lik masaustu ile 12 bin tllik laptop performasi es degerdir laptopdahangi marka olursa olsun o pcyi sogutamazsan performansi unut cunku en kaliteli termal macun bile isi cozmez karar kendinin ama pc bu devirde toplamak mantiksiz geliyo bana dolar 6 lirayi gecmis piyasada ona gore endeksli dolar kurus artsa pc fiyatida 100 200 tl zam gorur
zorunlu bi tercih değil ise kesinlikle masaüstü hem daha ucuz hem daha serin hemde daha performanslı ama yok zorunlu bir tercih sebebi ise moonster marka tavsiye ederim