Bende almayı düşünüyorum fakat, faiz düşüyor fiyat fırlıyor fiyat diniyor faiz fırlıyor. Gerçekten faiz düşmüşken al hocam çünkü fiyatlar düşecek gibi değil. Faizde yükselir ise fiyatlarda sıkıntı yaşayabilirsin. Ama hasar kaydına aman dikkat.
Dostum 100 bine 0 km araba alınabilirken şimdi ikinci el piyasasında 2.el araba alıyoruz
Araba bu zamanda alınır ama galeriler 2. El arabaların arasina ağır hasar kayıtlı araclarında müşteriye ittirebiliyor
Sana tavsiyem arabayı almadan 1 gün önce sahibinden al ve sağlam ustasından bir expertize göster derim
bir kere arkadaşa araba almaya gittiydik bende gittim yanında arkadaşa dur hemen alma dedim sahibinden aldık arabanın satışını noterden almadan önce gittik expertize gösterdik arabayı çıtır hasarlı lokal boyalı olan araba önden vurulmuş sağ tarafı yarim şase eklenmiş airbagların hepsi patlak emniyet kemerleri dirençli çıktı araba 2019 model
Almadan önce sağlam bir expertize göster derim
vergiler ve artan araba piyasasını düşünürsek bu devirde çok mantıklı değil ancak ayağınızı yerden kesecek ucuz yollu bir araba almak mantıklı olabilir
Post automatically merged:
şuan kötü şahinler bile 22-23 bin tl olmuş bence araba piyasası artık düşmez o yüzden ne kadar erken alırsan o kadar iyi. günlük 1000 tl fiyat arttıran araba sahipleri var
Asla alma kardesm 10 olmuş 20. 20 olmuş 30. Millet kime ne tutulursa hiç. Bir araba hak edecek değerde değil hele kredi cektiyeen sakın alma yazık. Millet sanki para hilesi buldu piyasa uctu