Üye
HWID Spoofer olan ürünlerinde 1 haftalığı almayı düşünüyorum denemek için. Ama bu konuyu önceden de araştırdım bir sonuça varamadım. Az para ama gene de güvenilir mi?
hocam nadir doğru düzgün çalışanlar varSpoofer'ların çoğu detect haberiniz olsun.
Sağlıklı olarak banınızı kaldırabiliyorsa olsa da tpm olayı sorun teşki ediyor hocam.hocam nadir doğru düzgün çalışanlar var
Anladım, aklımda bir soru var. Örneğin bir spoofer aldım ve çalıştırdım ancak banım kaldırılmadı. Bunu vanguard tespit edebiliyor mu? Kalıcı hwid ban atabilir mi böyle bir şeye?Yani tr den almanızı ben pek tavsiye etmiyorum hocam çünkü birçoğu resell ve paste oluyor.
Kalıcı atılmaz hayır eğer detect olursa spoofer o zaman ban yersiniz.Anladım, aklımda bir soru var. Örneğin bir spoofer aldım ve çalıştırdım ancak banım kaldırılmadı. Bunu vanguard tespit edebiliyor mu? Kalıcı hwid ban atabilir mi böyle bir şeye?
Anladım eski hwid'ye mi dönüyor spoof detect olunca? Yoksa formatlamak mı gerekir.Kalıcı atılmaz hayır eğer detect olursa spoofer o zaman ban yersiniz.
Eskisine döndürmeniz için format şart hocam.Anladım eski hwid'ye mi dönüyor spoof detect olunca? Yoksa formatlamak mı gerekir.
Ben vazgeçtim ordan almayı zaten. Ne discordları var ne bir şeyleri var. Güvenilir değil.******* bize ait bir forumdu bu çapulcular bizim ismimizi kullanarak forum açmış güvenmeyin
Berkcan dostum naptın bulabildin mi spooferBen vazgeçtim ordan almayı zaten. Ne discordları var ne bir şeyleri var. Güvenilir değil.