Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Senim Ve Sen Kendinden Kaçamazsın !
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Merhaba dostlar bugün sizlere neredeyse yarı fiyatına inmiş bilgisayar ekipmanlarını sunacağım

1.

Lenovo G24-10 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync FHD Gaming LED Monitör 65FDGAC2TK

Boyutu 23,6 inç olan bu monitör 1920 x 1080 Full HD 144 Hz ekrana sahip tepkime süresi ise 1ms olması sayesinde oyunda geride kalmıyorsunuz bu monitör FreeSync teknolojisine sahiptir 16,7 Milyon renk sayısı ile inanılmaz oyun, film, dizi keyifi sunmaktadır.

Fiyatı : 1.199,00 TL
Satın almak için
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2.

GamePower Ogre Rainbow Mekanik Kırmızı Switch Klavye​

Bu klavye Türkçe Q bir klavyedir Mekanik olması sayesinde çoğu oyuncunun sevdiği o istediği mekaniklik sesini sizlere sunuyor Numerik tuşlara sahip bir klavye RGB ile oyun oynarken atmosferinize çok güzel bir hava katın! üstünde multimedya tuşları bulunmaktadır.

Fiyatı : 333,99 TL
Satın almak için

3.

HyperX Cloud II Oyuncu Kulaklık Gri KHX-HSCP-GM​

sanal Surroun 7.1 ile müzik zevkinizi çok kaliteli bir şekilde keyfini çıkarabilir değiştirilebilir kulak yastıkları sayesinde kendi müzik profilinizi yaratabilirsiniz! dahili dijital sinyal işleme ses kartı ile gelişmiş USB ses kontrol kutusu ses seviyesini yükseltmesini sağlamaktadır! kablo uzunluğu 1 Metre olmaktadır.

Fiyatı : 861,71 TL
Satın almak için

4.

Logitech G G413 Mekanik Oyuncu Klavyesi - Red Led - Siyah​

Bu klavye aydınlatma ile oyunlarınıza ve odanıza güzel bir hava katacaktır! mekanik olması ile birlikte tüm oyuncuların sevdiği mekanik tuş sesini çok güzel bir şekilde duyuruyor şarj etme ve veri için klavyede bir adet usb yönlendirici bulunmaktadır tam fonksiyon tuşlar ile medyayı iki tuş ile oynat, durdur gibi özellikleri hızlı bir şekilde kullanabilirsiniz özel yazılımı ile programlanabilir makrolara sahip olun! klavye Türkçe Q klavyedir.

Fiyatı : 644,90 TL
Satın almak için

5.

GameBooster M630 Prime RGB Profesyonel Oyuncu Mouse (GB-M630)​

Özel aydınlatmaya sahip olan bir faredir kendisi, üzerinde 6 adet buton bulunmakta en fazla 3200 DPI hızına erişebilmektedir optik bir tipe sahip oyuncular için çok konforlu bir faredir.

Fiyatı : 89,00 TL
Satın almak için

Umarım konumu beğenmişsinizdir dostlar

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Sağolasın dostum bi çoğunu yarı fiyatına bile almaya bütçemiz elvermiyo gerçi

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
144hz 1ms iyi fiyat ama görünüşü çok kötü yav. O kadar kalın çerçeve niye koyarsın ki

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
monitör güzel fiyatta alınabilir

çerçevesi tasarımı çok kötü lenovodan açıkcası beklemediğim bir tasarım

tn panel eh işte fps türü rekabetçi oyun oynuyorsanız kesinlikle tercih edebilirsiniz eğer rekabetçi oyunlar oynamıyorsanız renk ve görüntü güzelliği açısından va yada ips panel bakabilirsiniz

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
fiyatlar piyasaya göre iyi ancak o fiyatlara bile alak gücümüz yok
Post automatically merged:

~
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Ekran kartı almicak olsam ekranı hemen alırdım :/ senin böyle indirimli ekipman yayınlıyor olman çok hoş seni takip ediyorum dostum

_

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...