Bu Hissi Yaşayanlar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Ben cinciyim bi sorun olursa arayın teleport olurum sizin odaya :D :D

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Karabasan anı olduktan sonra lavaboya gitmeye korkum basladı :DD

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
nader11ndeu' Alıntı:
Ben yatarken yan yatarım, yani sırt üstü uyumam çok zor imkansız hiç sırt üstü uyuya kaldığımı hatırlamıyorum. Genellikle sağa yada sola yatarak uyurum. Ve yatarken sağa yattıysam bazen arkamda birisi varmış gibi hissederim, kendimi sağlama almak için bu defada sola yatarım, sonra uyuyakalırım götümü sağımdaki duvara yaslarım, o zaman arkamda götümden başka bir şey olmadığını anlarım. *****E GÜVENEN GELSİN :D

Aynen Nader Abi Bende Böyle Yapıyom :D
Ama Sırada Telefonda Şarkı Dinleyerek :D

Üye
9 HİZMET YILI
MK BAZEN BOLE HİSSET TİGİMDE ANNEMİN YANINA GİDESİM GELİYO MK :D

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
nader11ndeu' Alıntı:
Ben yatarken yan yatarım, yani sırt üstü uyumam çok zor imkansız hiç sırt üstü uyuya kaldığımı hatırlamıyorum. Genellikle sağa yada sola yatarak uyurum. Ve yatarken sağa yattıysam bazen arkamda birisi varmış gibi hissederim, kendimi sağlama almak için bu defada sola yatarım, sonra uyuyakalırım götümü sağımdaki duvara yaslarım, o zaman arkamda götümden başka bir şey olmadığını anlarım. *****E GÜVENEN GELSİN :D

Ayn abi aynısını bende yapıyorum  götü sağlama almak lazım

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
la qm bende arada böyle hisediyom tek başıma olunca arkama dönmeye korkuyom melsa içerde takur tukur ses geliyor gitmiyom nas suresi okuyom qm

mesala bizim apartman war bodrum kata inin merdiven war gece 11 de dışarı çıkacagım zamn asansörün kapısnı açıyom 5 sn de çıkşıs kapısdayım aq kapıya giedene kadar anaı bacını başlıyom ediyom qm

Uzman Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
nader11ndeu' Alıntı:
Ben götümü sağlama almak için koltuğa yatıp koltuğu açmıyorum.Cümleten şizofreniz :D  :D :D

la korkudan hiç bilmediğim ayetel kürsüyü ezberledim.O kadar gerisini siz düşünün :D :D :D

#Derken Besmele Çek.
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
ben ışığı açık birakıyom ondan fatura çoğaldı lan :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...