Süper Üye
Dostum hem okulu hem de başımı sıraya koyup sınıfı seyretmeyi özledimOkulu sevmeyen ben okul açılsın diye yalvarır oldum uzaktan eğitim sayesinde arkadaşları görmeden mezun olacağız nerdeyse Keşke açılsa da bir mezuniyet Töreni yapabilsek
Aynen öyle kanka keşke açılsa da arkadaşlarıma kavuşsamDostum hem okulu hem de başımı sıraya koyup sınıfı seyretmeyi özledim
online dersler de de gözler kan çanağı gibi oluyor artık
okullar kapatsın istiyorduk şimdi yalvarır olduk
okuldaki amfideki boş dersleri ve eşşek şakalarını arar oldum harbiden yaAynen öyle kanka keşke açılsa da arkadaşlarıma kavuşsam
ben üniversiteliyim o kadar olmaz bizdeokuldaki amfideki boş dersleri ve eşşek şakalarını arar oldum harbiden ya
sınıfını içinde uçan kağıt uçaklar,kalemler,defterler milletin birbirini yemesi
ortamı özledik yani
Bizim amfilerdeki ders böyleydi dostum sizin kini bilememben üniversiteliyim o kadar olmaz bizde
Mezun oldum iyi güzel ama pandemi yüzünden doğru düzgün iş bile bulamıyoruz. Hadi onu geçtim İngiltereye gitme planlarım vardı çoğu şeyi hazırlamıştım tak pandami yüzünden uçuşlar kapandı. Tabiri caizse bombok durumdayım.
Aşı bulundu ama herkese ulaşması bir bu kadar daha zaman ister Türkiye de her gün 100 insan yani 3.5 otobüs dolusu insan hayatını kaybediyorpandeminin bitip bitmeyeceği de belli değil. Hayırlısı olsun.
Tahminimce herkesin aşılanması rahat 7 8 ay alır.Aşı bulundu ama herkese ulaşması bir bu kadar daha zaman ister Türkiye de her gün 100 insan yani 3.5 otobüs dolusu insan hayatını kaybediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?