Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizce Bully Köpekler Cok Tatlı Degillermi Bir Yandan Güçlü Ve Kaslı Olmaları Cok İyi Durmuyormu
Kaslı Olmaları Cok İyi Duruyor Birde Asaletli Duruyorlar Cesaretleri Oluyor Çok İyiler
konu ismi öyle bir yapmışsın ki okuyunca kötü birşey yapan bir adamı linçlemek için açtın sandım. ben çocukluğumdan beri köpek besliyorum cooker veya cavalier beslemeni tavsiye ederim hem küçük ırk olduğu için evde rahat edecektir hemde mama masrafı daha uygun olacaktır.
Valla dostum kaslı yapılarında haklısın baya asil duruyorlar zaten amerikada o tür köpekelr çocuklara bakıcılık yapsın onlarla ilgilensin diye sahipleniliyor çocuklara karşı tehlikeli olmayan ama yabancılara karşı çok tehlikeli olan bi köpek ırkı evde de bakımı rahat olan tüyü dönülmeyen bi köpek evde bakamyı düşünüyorsan bakabilirsin
Dostum benim arkadaşımda
Beslemişti bu köpekten korkutucu duruyo ama bana nedense hiç sevimli gelmiyor ama pitbull adaşlarına göre bu köpekler daha can dostu
duruşu çok iyi olan köpekler ama kötü insanların elinde yetişirse canavara dönüşür ben şahsen aşırı saldırgan köpekleri sevmiyorum tabi köpeğin doğasında var bu ama bence gene iyi bakılması lazım
Neden bully boxer Amerikan Bulldog tarzı köpekler hep Pitbull karışım DNA si ile oynanmış hayvanlardır Bana sorarsan ben bir Rottweiler sahibi olarak eski şu an öldü maalesef arka bahçede yatıyor yanımda hemen Rottweiler kadar asaletli Sadık hayvan zor bulursun ve şöyle bir avantajı var tek bir kişiye sadıktır Diğerlerini de tabii korur Ama tek bir kişiden emir alır ve Hırsızı eve sokar ama çıkartmaz Çok akıllı çok dengesiz saldırı odaklı ve savunma odaklı bir köpektir Ama unutma Her köpek sevilir bir sokak köpeğinin de cins bir köpekten farkı yoktur bence barınaktan köpek almanı tercih ederim Eğer öyle bir prim varsan emin ol en sadık köpekten bile sana daha sadık kalacaktır