Bu laptop u almayı düşünüyorum kararsizim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Monster zaten kendini kanıtladı artık şüpheye mahal yok yani, ha daha fazlasını verip msi alabilirsin ama monster da çok iyi leptopta zaten. Garanti olaylarıda duyduğum kadarıyla iyi baya anlayışlılar.

ϟ 塔哈
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
256 gb yeterli geliyorsa fiyatina gore iyi :)

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Monster'ın genel bir özelliğidir ısıtma sorunu, bunu dikkate alarak almanı öneririm. Şeklinden midir şemalinden midir, hem marka değeri yüzünden üstüne koyulan para da var. Aynı özelliklerle daha iyi bir gaming laptop bulabilirsin. Ha ama bunu alsamda olur mu diyorsan gayette olur fakat m2 ssd'de olsa çok az hdd desteği gerekebilir kişiselleştirme kısmı hala mevcut ise bir hdd yada yanına düz bir ssd alman çok işine yarayabilir.

Üye
5 HİZMET YILI
Fiyat performansı şu devirde iyi normalde değil ama durumlar malum o yüzden almak su an icin mantıklı

BABAYIM
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bence o laptop u alma toplaman hem daha ucuza gelicek hemde daha iyi performans

CauSXOXO Kralım Hayatım Bol tereyağlı İskenderim
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Monster fiyat performans laptoplar üretse de 10ktl üzeri laptoplarda msi almanı öneririm. Msi ın kasaları daha kaliteli oluyor ve daha uzun sürei gideri bilgisayarın.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
eğer diz üstü alacaksan en makul olanı bu ki bütçe olarakta baya fazla. ama özellikleri senelerce dayanır

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
depolama gerekebilir , ssd veya hdd taktırıp alabilrsin bedne şuan Monster kullanıyorum baya iyi hiç bir sıkıntım yok

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
arkadaşım aynısından aldı şuan memnunum diyordu ama tabiki ilerde kaçınılmaz pil sorunu başgösterecek...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...