Bu Mouselardan Hangisini Almalıyım ? (2200TL)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütçe
2200
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar Beğendiğim Birkaç mouse var ama aralarından hangisini seçeceğimi bilemiyorum tutuşum fingertip claw arası bütce max 2200tl

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

VGN Dragonfly Wireless F1 almayı düşünüyorum sizce iyimi ?​

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bende mouse arayışında idim hocam . VGN Dragonfly f1 aldım . Hafifliği çok iyi ayrıca 1k hz . 2k ve 4k modelleri de mevcut . f1 pro , f1 pro max . Benim için 1k yeterli olduğu için bunu tercih ettim . 2k 4k hz için ekran tazeleme hızı önemli ayrıca iyi de bir işlemci . Attığın satıcıdan sipariş vermiştim ben de . Öğlen 2 den önce siparişte aynı gün kargo mevcut .

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
2k ve 4k modellerinin farkına yt üzerinden bakıp karar vermen daha sağlıklısı olur . Attığın modeller uzun mouse modelleri . Rahatlıkla kullanabilirsin gibime geliyor . Alttaki linkten izleyip karar verebilirsin

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bu fiyat aralığında alabileceğin çok daha iyi mouselar var. Tavsiyem Logitech'ten şaşma. Kullanım, garanti ve müşteri memnuniyeti açısından en iyisi.

Web Developer
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
2. linkteki güzel duruyor fakat bu ürünü ilk sizden gördüm. steelseries kullanıcısıyım ona da bi göz atmanızı isterim.

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
M3 4K'yı almanı tavsiye ederim ama o fiyata daha iyi mouslar var onlara da bakmanı tavsiye ederim.

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
VGN Dragonfly gayet güzel bende onu alacaktım tabi superlight almasaydım ama dragonfly da baya hafif işini görür

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Bende mouse arayışında idim hocam . VGN Dragonfly f1 aldım . Hafifliği çok iyi ayrıca 1k hz . 2k ve 4k modelleri de mevcut . f1 pro , f1 pro max . Benim için 1k yeterli olduğu için bunu tercih ettim . 2k 4k hz için ekran tazeleme hızı önemli ayrıca iyi de bir işlemci . Attığın satıcıdan sipariş vermiştim ben de . Öğlen 2 den önce siparişte aynı gün kargo mevcut .
Bilgin varsa anlatırmısın genel olarak gaming mouseler 1000hz oluyor bu artık son zamanlarda olan 2000hz 4000hz mouse polling ratesi olanlar ne gibi farkı oluyor 2000hz ve 4000hz için minimum nasıl bir işlemci lazım ki, 144hz monitör için 2k hz mouse için iyi olur mu ki

alındıgında kutu içerisinden kablolu kullanmak istersek kablosu cıkıyor mu arkadaşlar yoksa kablosunu ekstra mı almak gerekiyor?

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bilgin varsa anlatırmısın genel olarak gaming mouseler 1000hz oluyor bu artık son zamanlarda olan 2000hz 4000hz mouse polling ratesi olanlar ne gibi farkı oluyor 2000hz ve 4000hz için minimum nasıl bir işlemci lazım ki, 144hz monitör için 2k hz mouse için iyi olur mu ki

alındıgında kutu içerisinden kablolu kullanmak istersek kablosu cıkıyor mu arkadaşlar yoksa kablosunu ekstra mı almak gerekiyor?
Bendeki dragon fly f1 modelinde kablosu mevcut , fakat kablosuz kullanıyorum . Şarjı var ve ne kadar kaldığına sitesinden indirilen uygulama sayesinde bakabiliyorsun . Günde 6 - 7 saat arası 5 gündür kullanıyorum ve şarjı %60 şu anda. Kablo ile de kullanabiliyorsun ama bu durumda hz değeri sanırım 1k olmuyor emin değilim. İleri ve geri tuşlu makroları var . Siteler arası gezinirken ileri geri yapmak için kullanışlı oluyor . Değiştirebilir misin bilmiyorum araştırmadım . 144 hz monitör için 2k ve 4k fazlalık olur hocam yani tam performans alamazsın . +250 hz monitör olmalı demişlerdi baktığım bir yerde . İşlemciyi ne kadar kullandıkları hakkında pek bilgim yok açıkcası. Her yerde söylenildiği için ben de ekleme gereği duydum .

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bende f1 almayı düşünüyorum deneyimlerin nasıl ?
1000 hz olması etkliyormu ? +500 tl verip darmoshark m3 4k almak mantıklımıdır ? 165hz kullanıyorum işlemcim r5 5600x

razer viper 8khz öneririm gayet güzel bir mouse fiyatı da uygun
kablolu olmasa kesin tercihim olurdu

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
1000 hz olması etkliyormu ?
Logitech m330 kullanıyordum , ondan buna geçtiğimde farkları bariz belliydi açıkçası . Hafifliği çok şaşırtıcı bir kere . m330 da pil vardı gerçi o da bir etken tabi ama dediğim gibi hafif bir mouse. 1k hz ile birlikte fare sanki dpı arttırmışım gibi geldi. Ayrıca geçikme olayı da 1ms oluyor akıcılığı artırıyor haliyle.

1000 hz olması etkliyormu ? +500 tl verip darmoshark m3 4k almak mantıklımıdır ? 165hz kullanıyorum işlemcim r5 5600x

kablolu olmasa kesin tercihim olurdu
Malzeme kalitesi bakımından vgn yi önermişlerdi birkaç yerde .

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Bendeki dragon fly f1 modelinde kablosu mevcut , fakat kablosuz kullanıyorum . Şarjı var ve ne kadar kaldığına sitesinden indirilen uygulama sayesinde bakabiliyorsun . Günde 6 - 7 saat arası 5 gündür kullanıyorum ve şarjı %60 şu anda. Kablo ile de kullanabiliyorsun ama bu durumda hz değeri sanırım 1k olmuyor emin değilim. İleri ve geri tuşlu makroları var . Siteler arası gezinirken ileri geri yapmak için kullanışlı oluyor . Değiştirebilir misin bilmiyorum araştırmadım . 144 hz monitör için 2k ve 4k fazlalık olur hocam yani tam performans alamazsın . +250 hz monitör olmalı demişlerdi baktığım bir yerde . İşlemciyi ne kadar kullandıkları hakkında pek bilgim yok açıkcası. Her yerde söylenildiği için ben de ekleme gereği duydum .
teşekkür ettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...