Bu Mouselardan Hangisini Almalıyım ? (2200TL)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütçe
2200
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
m3 4k iyi ama el şekline göre al kanka elin büyük mü küçük mü ona göre al. Hafif mi ağır mouse mu seviyorsun o özelliklere göre al

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Logitech m330 kullanıyordum , ondan buna geçtiğimde farkları bariz belliydi açıkçası . Hafifliği çok şaşırtıcı bir kere . m330 da pil vardı gerçi o da bir etken tabi ama dediğim gibi hafif bir mouse. 1k hz ile birlikte fare sanki dpı arttırmışım gibi geldi. Ayrıca geçikme olayı da 1ms oluyor akıcılığı artırıyor haliyle.

Malzeme kalitesi bakımından vgn yi önermişlerdi birkaç yerde .
tamamdır teşekkürler bende sipariş verdim şimdi VGN Dragonfly f1 modelini inşallah hoşuma gider :)

tamamdır teşekkürler bende sipariş verdim şimdi VGN Dragonfly f1 modelini inşallah hoşuma gider :)
m3s 2k nın şekli hoşuma gitmiyordu öne doğru baskınlığı vardı ve beyaz rengi stokta yoktu o yüzden tercih etmedim m3 4k modelinde tam istediğim şekil vardı fakat VGN Dragonfly f1 e göre ağır ve bi tık büyüktü bide içinden Grip Tape çıkmıyor malesef benim için en iyi tercih VGN Dragonfly f1 modeli oldu hem hafifliği hem yapısı hemde içinden Grip Tape çıkması benim için iyidir tek dezavantajı 1000hz olması fakat 165 hz kullanıyorum 2000hz veya 4000hz kullansamda bişey farketmeyeceğini düşünüyorum deneyimlerimi gelince yazacağım

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI

m3s 2k nın şekli hoşuma gitmiyordu öne doğru baskınlığı vardı ve beyaz rengi stokta yoktu o yüzden tercih etmedim m3 4k modelinde tam istediğim şekil vardı fakat VGN Dragonfly f1 e göre ağır ve bi tık büyüktü bide içinden Grip Tape çıkmıyor malesef benim için en iyi tercih VGN Dragonfly f1 modeli oldu hem hafifliği hem yapısı hemde içinden Grip Tape çıkması benim için iyidir tek dezavantajı 1000hz olması fakat 165 hz kullanıyorum 2000hz veya 4000hz kullansamda bişey farketmeyeceğini düşünüyorum deneyimlerimi gelince yazacağım
önceki mouse neydi hocam , beklentin nedir

Son düzenleme:
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
En iyilerinin Logitech'ten, iyi bir markadan ve gelişmiş hassasiyete sahip olduğuna inanıyorum

Onaylı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
Karşılaştırma sitelerinden karşılaştır bence daha iyi mouse'lar bulursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...