Üye
10 tl karsılıgında mı sattılar onu keske fiyati duydugunda dusunseydin böle seyleri10 tl verip satın aldım hileyi açmaya korkuyorum :d
10 tl karsılıgında mı sattılar onu keske fiyati duydugunda dusunseydin böle seyleri
kardes kullan korkma ya ne olabilir en fazla format attırırsın olur biter rahat olşunu aldım ya site falan var güvenilir sandım
reis yorumlara baktım dolandırıcı diyor herkes dikkat etşunu aldım ya site falan var güvenilir sandım
dolandırıcı demesi icin parayı alıp kacması gerekiyorreis yorumlara baktım dolandırıcı diyor herkes dikkat et
hile çalışır ama trojanıda yersin
yav abartmayın o kadar en kötü format atar ki öyle bir şey olmucak
Where is the Trojan? You probably don't get tired of getting banned.Ya bro ther torjan inside of file so they can steal your information
Sanırım çoğu şifreli, bu yüzden antivirüs bu dosyaların içinde ne tarayabilir ve tespit ve virüs olduğunu?Eger YouTube da izlenme kasmak icin atilan abartilmis baslik yoksa virus olsa bile hileyi kullanabilirsin ama bu PC ne ciddi sekilde bir zarar verebilir sana onerim eger sistemin PUBG Lite dan daha iyi oyunlar kaldiriyor ve RAM in de fazla ise vmware (coklu makine) programini indir bir nevi isletim sistemi kuruyorsun makineden dosyadaki trojanlari indirdigin makinedeki isletim sisteminde temizle eger hilenin kendisi trojan ise deneme bosver haaa ben bu hileyi yapmak istiyorum dersen hileyi yapmadan once dedigim malware programlarini indir ;
1) AdwCleaner
(Taramadan sonra ise yeniden baslat "trojan bulmamasina kadar")
2) Malware Bytes
(Taramadan sonra yeniden baslat)
3) PureRa
(bu malware programi degil fakat PC inde dosya ve web tarayicinda olusan hatalari gideriyor)
Bu programları 2,5 , 3 yıla yakın kullandım zararını kesinlikle gormedim.
Advanced System Care vb. aptal programlar PC me cok aci cektirdi
IObit kullanmayın kullandırtmayın
Hadi gazan mubarek olsun... VESSELAM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?