Bu program zararlımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhaba bir program var fakat zararlımı bilmiyorum anlayamadım yani darkcometden virüs falan atılmış olabilirmi uzaktan bilgisayarıma erişmek için

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

ona göre çalıştıracağım pubg lite hilesi bu arada.

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Yapma yanarsın

The Best Cheaters
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
şimdi gene yön vermek gibi olmasın da öle zararlı bir şey göremedim ben tutupda senın pc sıkıntı yaratıcak bişi görmedim
ama şöyle izah edim darcoment dediginiz olay karşının pcsine girmek program icinde yapılan bir serverdir o server'de fuud yapılarak çıkan virüsleri gizlenmektedir
o yüzden buradan anlayamazsın koydularmı koymadılar mı yani diyelim ki koydular o koyulan server'i burada göremezsin cunku koyan adam onu gözükmesin diye fuud yaparak koyar

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
10 tl verip satın aldım hileyi açmaya korkuyorum :d

The Best Cheaters
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
reis yorumlara baktım dolandırıcı diyor herkes dikkat et
dolandırıcı demesi icin parayı alıp kacması gerekiyor :D adama vermişler programı ozaman dolandırıcı degil korumuyorum sadece düz mantık devam ediyorum

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Eger YouTube da izlenme kasmak icin atilan abartilmis baslik yoksa virus olsa bile hileyi kullanabilirsin ama bu PC ne ciddi sekilde bir zarar verebilir sana onerim eger sistemin PUBG Lite dan daha iyi oyunlar kaldiriyor ve RAM in de fazla ise vmware (coklu makine) programini indir bir nevi isletim sistemi kuruyorsun makineden dosyadaki trojanlari indirdigin makinedeki isletim sisteminde temizle eger hilenin kendisi trojan ise deneme bosver haaa ben bu hileyi yapmak istiyorum dersen hileyi yapmadan once dedigim malware programlarini indir ;

1) AdwCleaner
(Taramadan sonra ise yeniden baslat "trojan bulmamasina kadar")

2) Malware Bytes
(Taramadan sonra yeniden baslat)

3) PureRa
(bu malware programi degil fakat PC inde dosya ve web tarayicinda olusan hatalari gideriyor)

Bu programları 2,5 , 3 yıla yakın kullandım zararını kesinlikle gormedim.

Advanced System Care vb. aptal programlar PC me cok aci cektirdi
IObit kullanmayın kullandırtmayın

Hadi gazan mubarek olsun... VESSELAM

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Çalıştırdım birşeyler oluşturdu verdikleri key vardı onu girmemi istiyor

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
hile çalışır ama trojanıda yersin

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ya bro ther torjan inside of file so they can steal your information

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Ya bro ther torjan inside of file so they can steal your information
Where is the Trojan? You probably don't get tired of getting banned.:thonkie:

Trojan falan yok, virustotal onu diyor. TCP / IP bağlantısı yok, zararlı bir dosya modifikasyonu da yok.
Oyundaki itemler için klasör oluşturuyor.
1579691446717.png

Ki Kasım'da açılmış konu. Mesaj kasmak için yapmadığınız şey kalmadı gerçekten.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
çalışıyorsa haber edebilirmisin bende alabilirim belki :D

Assasin
Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Eger YouTube da izlenme kasmak icin atilan abartilmis baslik yoksa virus olsa bile hileyi kullanabilirsin ama bu PC ne ciddi sekilde bir zarar verebilir sana onerim eger sistemin PUBG Lite dan daha iyi oyunlar kaldiriyor ve RAM in de fazla ise vmware (coklu makine) programini indir bir nevi isletim sistemi kuruyorsun makineden dosyadaki trojanlari indirdigin makinedeki isletim sisteminde temizle eger hilenin kendisi trojan ise deneme bosver haaa ben bu hileyi yapmak istiyorum dersen hileyi yapmadan once dedigim malware programlarini indir ;

1) AdwCleaner
(Taramadan sonra ise yeniden baslat "trojan bulmamasina kadar")

2) Malware Bytes
(Taramadan sonra yeniden baslat)

3) PureRa
(bu malware programi degil fakat PC inde dosya ve web tarayicinda olusan hatalari gideriyor)

Bu programları 2,5 , 3 yıla yakın kullandım zararını kesinlikle gormedim.

Advanced System Care vb. aptal programlar PC me cok aci cektirdi
IObit kullanmayın kullandırtmayın

Hadi gazan mubarek olsun... VESSELAM
Sanırım çoğu şifreli, bu yüzden antivirüs bu dosyaların içinde ne tarayabilir ve tespit ve virüs olduğunu?

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Ne şifrelisi arkadaşım? Ne ne tarayabilir? Dinamik analiz denilen bir şey var. Çalıştırırsın programı regshotlar alırsın, oluşturduğu dosyalara bakarsın, dokunduğu dosyalara bakarsın, network trafiğini izlersin vs. Ne şifresi?

Alıntıladığın mesaj da yanlış bilgiler içeriyor. AdwCleaner Trojan'ı bulmaz, yani zararlının kaynağını bulamaz. O işi MalwareBytes yapar. Adı üstünde Ad-Ware Cleaner, Trojan bulamaz yani. Sadece zararlı yazılımın genel olarak internet tarafında yarattığı etkiyi bulur, fixler.

"Trojan bulmasına kadar" ifadesi de yanlış, programın veritabanında öyle bir dosya yoksa istersen 100 kez tarama yap yine bulamaz. (RTP özelliği olmayan güvenlik yazılımlarından bahsediyorum.)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...