Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
kankam vallaha spoty kullanmadım ama bana liste o kadar lazım olur kispotify da böyle bir playlistim var atarım isterseniz
off kankam cok iyi ya,bunu düşüşlerde dinlerim artıkDj Kantik dinleyebilirsin bu şarkısı fena olmuş
Kankam aslinda evet guzel degil,sey adam orda nakaratlari giriyor ya.O cok hosuma gidiyor.O tarz ariyorum.Yoksa o fon muzik felan itici,adamin soyleyis tarzi ariyorumgüzel şarkı yeni değil ama olsun eywallah
Kankam aslinda evet guzel degil,sey adam orda nakaratlari giriyor ya.O cok hosuma gidiyor.O tarz ariyorum.Yoksa o fon muzik felan itici,adamin soyleyis tarzi ariyorum
Kankam aslinda evet guzel degil,sey adam orda nakaratlari giriyor ya.O cok hosuma gidiyor.O tarz ariyorum.Yoksa o fon muzik felan itici,adamin soyleyis tarzi ariyorum
kankam yok be vallaha axdddd şarkıya bak olm oyunda dikkatini yok eder nasıl oynuyon
aynen kankam işte hangi mod oldugunu çözmek lazım,ilk önce dedigin gibibu tip söyleyenler hangi modda giriyor bilmiyoruz ki, bilsek bu tip çok buluruz. yok mu forumda bilen biri
Kankam atsana sana zahmetspotify da böyle bir playlistim var atarım isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?