Assassin's creed unity oynamıştım tek seriden oynadığım oyundu pek sarmadı bide bunu deniyim TeşekkürlerAssassin's Creed IV Black Flag, kesinlikle oynamalısın dostum bu oyunu. Serinin en baba oyunlarından biridir.
kanka açıklamayı okudun mu hiç oynuyorum zaten o oyunlarıvalorant yada lol
Black Flag serinin bence en iyi oyunudur, denemen iyi olur. Umarım beğenirsin.Assassin's creed unity oynamıştım tek seriden oynadığım oyundu pek sarmadı bide bunu deniyim Teşekkürler
Hoi4 fena sarar ben de oynuyorum sisteminde de çalışır tavsiye ederim ben deThe Witcher 3
Post automatically merged:
bide hoi4 olabilir
Witcher 3 oynayamaz o sistem ile, Next Gen grafikleri güncellemesi geldiği için artık 4 GB ekran kartı yetersiz kalıyor çoğu şeye. Birçok post-modern oyunu oynayamazsın dostum.The Witcher 3
Post automatically merged:
bide hoi4 olabilir
wolftü kankaSapphireRx570 4 gb ekran kartı - işlemci 12 çekirdek ryzen 5 1600 - 8 gb ram (lol-valorant-pubg-cs- gibi bilindik oyunlar olmasın) ssd 120 gb 40 gb boş yerim var güzel kılıç kullanabildiğimiz falan fight oyunları olabilir
mmorpg seviyorsan bdo oynayabilirsin oldukça sağlam oyundurSapphireRx570 4 gb ekran kartı - işlemci 12 çekirdek ryzen 5 1600 - 8 gb ram (lol-valorant-pubg-cs- gibi bilindik oyunlar olmasın) ssd 120 gb 40 gb boş yerim var güzel kılıç kullanabildiğimiz falan fight oyunları olabilir