Üye
bende öyle düşünüyordum aslında kampanya beklemeyi ancak zaten stokları 300 adet sınırlı fln oluyor bide fırsatçılardan stok direk tükeniyor yani kampanya olduğu gibi alman lazım oda yetişebilirsen o yüzden beklemedimidare eder ama yerinde olsam kampanya beklerim özellikle donanım arşivinin çok iyi oluyor bir diğeride pc hocası ( kişi söylemek yasak mı bilmiyorum )
eyv dostumgüzel güle güle kullan
valalha knka ben 1 kez aldım donanım arşivinin kampanyasından hızlıca almıştım tamamen şans işi diyebilirimbende öyle düşünüyordum aslında kampanya beklemeyi ancak zaten stokları 300 adet sınırlı fln oluyor bide fırsatçılardan stok direk tükeniyor yani kampanya olduğu gibi alman lazım oda yetişebilirsen o yüzden beklemedim
itopya çoğu siteye göre tuzlu oluyor yaçoğu kişi itopyadan al dedi banada bi tık tuzlu gibi geldi sanki
koyabilecek durumum olsa koyardım kanka zaten birazda aceleye geldi yılbaşı yaklaşıyor malum klasik yine fiyatlar uçuşa geçerÜzerine biraz daha para koyup daha güclü bir islemci alabilirdin.
4080 e paramız yetmediıdare eder 5 yıl gıder
4080 yoksa olmaz
evet biraz şans işi kankavalalha knka ben 1 kez aldım donanım arşivinin kampanyasından hızlıca almıştım tamamen şans işi diyebilirim