Bu sisteme 2GB Ram eklesem işe yarar mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Merhaba alttaki gibi bir sistemim var. LoL oynuyorum, açıkçası sıkıntı da olmuyor. Fakat valorant, cs:go gibi oyunlarda biraz sıkıntı çekiyorum. 2GB ramim olmasına rağmen bilgisayarımı windows10'a yükseltmek gibi bir hata yaptım, bilgisayar windows10u zor kaldırıyor. Geriye döndürmek de istemiyorum win7ye alışması zor olur diye (windows 10 işime yarıyor çünkü). İşlemcim, ekran kartım falan aşağıdaki gibi. 2GB ram alıp taksam acaba sorunlarımın büyük bir kısmını çözer mi merak ediyorum. eğer neredeyse hiçbir işe yaramayacaksa boşuna almak istemiyorum. Ayrıca işlemci ya da ekran kartı alacak bütçem de maalesef şu anda yok (yakın zamanda telefon almıştım). Eğere ram almak işe yaramayacaksa windows7ye düşürüp işe yarayacak mı ona bakacağım. O da işe yaramazsa yapacak bir şey yok böyle dayanmam lazım. Kısacası 2GB ram alsam işe yarar mı? Yoksa almaya değmez mi? Bilgisi olan arkadaşlar yanıtlarsa çok sevinirim. (Bu arada sistemimi eksik yazmış ya da gereksiz şeyler yazmış olabilirim. Bilgisayardan pek anlamıyorum. Merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.)

Sistemim
İşletim Sistemi: Windows 10 Pro 64 bit x64
İşlemci: Pentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz (2 CPUs), -2.9GHz
Bellek: 2048MB RAM
DirectX Sürümü: DirectX 12
Ekran
Ad: ATI Radeon HD 6350
Yaklaşık Top. Bellek: 1272

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bi işe yaramaz knk ekran kartında kötü aynı benim pc gibi onu bi kenara koy sonra yeni masaüstü al paran olduğu zaman

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
reis bilgisayar biraz daha rahatlar ama sistemin biraz kötü gibi

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
reis bilgisayar biraz daha rahatlar ama sistemin biraz kötü gibi

Biraz değil baya kötü biliyorum da zaten çok fazla bilgisayarla vakit geçirdiğim söylenemez arkadaşlarımla lol oynamak dışında. Bir arkadaşım tavsiyede bulunmuştu da o yüzden düşünüyordum. Teşekkür ederim yanıtın için.
Post automatically merged:

bi işe yaramaz knk ekran kartında kötü aynı benim pc gibi onu bi kenara koy sonra yeni masaüstü al paran olduğu zaman

Anladım kanka. Alırsam laptop almayı düşünüyorum ya zaten yeni bilgisayar alacağım zamana üniversiteye geçmiş ya da geçecek olurum laptop daha çok işime yarar. Teşekkür ederim.

Üye
9 HİZMET YILI
az da olsa işe yarar ama farketmez sisteminide değiştirmen lazım

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
o pc yi sat 3899 TL ye monitör dahil sistemler var daha da ucuz sistemler var onlara bak istersen link atabilirim.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
o pc yi sat 3899 TL ye monitör dahil sistemler var daha da ucuz sistemler var onlara bak istersen link atabilirim.

İncelemekten zarar gelmez. Link atabilirsen bakmayı isterim. Teşekkür ederim. Peki sistemi ne kadara satabilirim acaba tahminen yaklaşık olarak?

Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
sonuçta sisteme bir donanım ekliyorsun bence yarar ama işlemci ekran kartı falanda değişmen lazım iyi bir oyun performansı için

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bu bilgisayara kesinlikle masraf yapma idera et ben de senin gibi pc m vardı boşuna masraf yapmıştım 200-300 tl zamanında hiç bir işe yaramıyor yeni bir pcye geç tavsiyem donanım arşivi gibi kanallar fiyat performans pc leri topluyor onları takip et daha yeni 4800 tl ye ekran + kasa toplamıştı tavsiye ederim o pc yi tabi satışa çıktığı gibi tükendi takip etmen lazım

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
sonuçta sisteme bir donanım ekliyorsun bence yarar ama işlemci ekran kartı falanda değişmen lazım iyi bir oyun performansı için

Yani zaten çok da iyi bir performans beklemiyorum bu sistemden. Düşündüğüm şey ben para verip ram alınca bir işime yarayacak mı? Dediğim gibi lol oynuyorum ve lol oynamak için ram almama gerek yok. Ram aldığımda başka neler oynayabilirim ondan emin olmak istiyorum boşuna almış olmamak için. Teşekkür ederim yorumun için.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bilgisayar biraz daha rahatlar ama sistemide değistirmen lazım

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bu pc yi satıp 3k civarına kasalar var onlardan birini alıp 600 700 e de bi monitör al yapabilirsin daha iyi

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
bu bilgisayara kesinlikle masraf yapma idera et ben de senin gibi pc m vardı boşuna masraf yapmıştım 200-300 tl zamanında hiç bir işe yaramıyor yeni bir pcye geç tavsiyem donanım arşivi gibi kanallar fiyat performans pc leri topluyor onları takip et daha yeni 4800 tl ye ekran + kasa toplamıştı tavsiye ederim o pc yi tabi satışa çıktığı gibi tükendi takip etmen lazım

Bunu söylemen iyi oldu. Teşekkür ederim. Donanım arşivi dediğin youtube kanalı falan mı?

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Daha sağlam bişey toplama imkanın olursa daha op olur dostum

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
kanka inan para değil git 100 tl ye 16 gb falan ram al herturlu bulursun işlemci al 2.el doğru yere gidersen ucuzdan kapatırsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...