Bu sisteme 2GB Ram eklesem işe yarar mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hEKLenDinEvlat
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Şimdilik yeni bilgisayar alma durumum yok evet. Çözünürlüğü azaltınca güç ağırlığı nerede oluyor onu anlayamadım. Çözünürlüğü düşürünce performans daha iyi oluyor diye biliyordum.
Post automatically merged:

Yorumun için teşekkür derim. Performans sürümüyle alakalı bir şey duymamıştım hiç daha önce. Gerçekten işime yarayacak bir şey bulabilirsem çok iyi olur. Teşekkürler.
Çözünürlük düşünce Ekran kartı yatmaya(tembellik yapmaya başlıyor. İşlemci tüm yükü üstlenmeye başlıyor.). Ekran kartı kullanım oranı düşükse çözünürlük artırılmalı.

Üye
5 HİZMET YILI
reis herkes yeni sistem topla demiş ama bu zamanda pc toplamak bütçeyi biraz sıkar bilgisayara da çok fazla para harcamanı tavsiye etmem en azından şimdilik ama biraz yükseltmende fayda var

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Çözünürlük düşünce Ekran kartı yatmaya(tembellik yapmaya başlıyor. İşlemci tüm yükü üstlenmeye başlıyor.). Ekran kartı kullanım oranı düşükse çözünürlük artırılmalı.

Anlıyorum. Bunun hakkında araştırma yapıp dediğini deneyeceğim. Teşekkür ederim yardımın için.

Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
bencede ram ekliyeceğine durumun müsait olduğunda yeni topla daha sağlıklı

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
reis herkes yeni sistem topla demiş ama bu zamanda pc toplamak bütçeyi biraz sıkar bilgisayara da çok fazla para harcamanı tavsiye etmem en azından şimdilik ama biraz yükseltmende fayda var

Zaten şu anda pc toplamak gibi bir düşüncem olamaz dediğin gibi. Bu bilgisayara da yatırım yapmayı düşünmüyorum çok, ölmüş gömeni yok gibi bir şey zaten. Beni biraz idare etse yeter. Ram almaya değer mi onu düşünüyordum. Tek bir yoruma takılı kalmam tabii ki. Burdaki yorumlara göre fikrim şekilleniyor bakalım. Çok teşekkür ederim.

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Üniversiteye geçersem üniversitede laptop çok daha fazla işime yarar diye öyle düşünüyorum. Neden laptopun para soyma işi olduğunu düşünüyorsun. Bilgisayar konusunda pek bilgili değilim de.
laptopta masaüstündeki gibi büyük bir alanın olmadığı için ekran kartı işlemci için onları küçültüyolar bu yüzdende 2 3 katına çıkıyor fiyatları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...