I ekran kartının o fiyata satılması mümkün değil. Bnece sayfa güvenli değildir almanı tavsiye etmemArkadaşlar merhaba.
Ekran kartı arayışım olduğundan siteleri geziyor, araştırıyorum.
Boss bilişim adındaki sitede bazı fiyatlar inanılmaz uygun.
GTX1660 Süper almak için araştırırken 'MSI GeForce GTX 1660 SUPER VENTUS XS OC 6 GB' ekran kartının 2.099₺ olduğunu gördüm.
Açıkcası bana pek güvenilir gelmedi. Aranızda bu siteyi bilen, alışveriş yapan var mı ?
Buradan bir arkadaş siteden alışveriş yapmış galiba. Bakalım siparişi gelecek mi...I ekran kartının o fiyata satılması mümkün değil. Bnece sayfa güvenli değildir almanı tavsiye etmem
Dostum geldiğinde bizi de bilgilendirir, resim eklersen sevinirim...iyice araştırıp öyle yapabilirsin ben kulaklık aldım bossbilişemden gelicek ins 3 güne
güveniyorsan al yoksa riske girmeArkadaşlar merhaba.
Ekran kartı arayışım olduğundan siteleri geziyor, araştırıyorum.
Boss bilişim adındaki sitede bazı fiyatlar inanılmaz uygun.
GTX1660 Süper almak için araştırırken 'MSI GeForce GTX 1660 SUPER VENTUS XS OC 6 GB' ekran kartının 2.099₺ olduğunu gördüm.
Açıkcası bana pek güvenilir gelmedi. Aranızda bu siteyi bilen, alışveriş yapan var mı ?
İşte araştırıyoruz dostum.Bence Böyle sitelere bakmadan önce bir yorumlara bak ilk önce hemen satın almayı mailleme araştır bana göre pek güvenilir olmayan sayfalara hiç göz ardı etme ama yinede ben kendin bakıp almanı öneririm veya incehesap veya itopya :9