Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ayriyeten, tam konudan çıkacakken belirtmek istediğim şey şu. Yıllarca log alabileceğim exeleri crypt etmenin yollarını aradım. Geçilmez dediğim, diyebildiğim tek program Avira'dır, Avira bu tarattığın dosyanın crypt edilmiş, yani şifrelenmiş olduğunu söylüyor sana dostum. Avira bu virüs taratma işlerinde sana ayna olacak bir program, bir mihenk taşıdır. Avira'dan yola çıkarak söyledim, tecrübe ile sabittir.
Öncelikle Selamlar ' Dostum Virüs Yada Bilgisayar Güvenlik Sisteminin Virüs Olarak Algıladığı Trojanlar Zararlı Yazımları Çoğu Zaman Hiç Giriş Yapmadığın Sitelerin Otomatik Açılması Ve Tıklanması Üzerine Genel Olarak İse Bilgisayar Lisans Kodları Hesap Bilgileri Kredi Kartı Sosyal Hesap Bilgileri Gaspı Nedeniyle Üretilir Bireysel Olarak Zarar Almasan Bile Donanımsal Olarak Bilgisayarının Her Geçen Gün Yavaşlamasına Kasmasına Senin Bilincin Dışında Adımlar Atmasına Genel Bilgisayar Ve İnternet Sunucunun Hız Ve Performans Düşüklüğü Yaşamasına Yol Açar
Dostum bu programlar 1.derece malware yani pc ye yüklendiğinde kendini sistem dosyalarına kopyalayarak regedit ve görev yöneticisi gibi temel pc yöneticilerini devre dışı bırakmak oluyor
Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi bu virüsler truva atından daha tehlikeli