Burcunuz doğum tarihiniz ve doğum yeriniz nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Griffin Premium
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
1991 Mayıs 28
Doğum saati 00.02 suları yani 27 mayısı 28 e bağlayan gece
Doğum yeri İzmir
burcun ikizler yükselenin oğlak haritan güzelmiş baya üzerine konuşulabilir çalışkanlık ve durağanlık çok fazla var hırslı ve çalışkan biri olabilirsin dışa yansıtamadığın içerde yaşadığın yoğun bir duygusallık olabilir ciddi ve otoriter bir yapın var sanırım işler senin kontrolünden çıkmaması gerekir çünkü sen zaten planını ve yapacağın herhangi bir işi çoktan kafanda kurmuş hatta uygulamaya geçmişsindir :) çok başarılı bir iş hayatın olabilir , ekonomi ticarette iyi olduğunu düşünüyorum böyle bir durum yoksa üzerine gidebilirsin başarılı olacaksındır :)
Post automatically merged:

29 Nisan 1996 Boğa burcuyum, garip bi dönemde doğduğumu düşünüyorum yorumlarsan sevinirim ^^
hayat dolusun ama bu bilgiler yeterli değil doğum yeri ve saati de gerekli :)

bu bilgi yeterli değil :) gün ay yıl doğum yeri ve saati

ʟɪғᴇ ɪs ᴛᴏᴏ sʜᴏʀᴛ ᴛᴏ ʜᴏʟᴅ ɢʀᴜᴅɢᴇs
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
burcun ikizler yükselenin oğlak haritan güzelmiş baya üzerine konuşulabilir çalışkanlık ve durağanlık çok fazla var hırslı ve çalışkan biri olabilirsin dışa yansıtamadığın içerde yaşadığın yoğun bir duygusallık olabilir ciddi ve otoriter bir yapın var sanırım işler senin kontrolünden çıkmaması gerekir çünkü sen zaten planını ve yapacağın herhangi bir işi çoktan kafanda kurmuş hatta uygulamaya geçmişsindir :) çok başarılı bir iş hayatın olabilir , ekonomi ticarette iyi olduğunu düşünüyorum böyle bir durum yoksa üzerine gidebilirsin başarılı olacaksındır :)

hayat dolusun ama bu bilgiler yeterli değil doğum yeri ve saati de gerekli :)

bu bilgi yeterli değil :) gün ay yıl doğum yeri ve saati
İkizler 4 Haziran 2.30 konya

Musician
Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
yükselen burcun terazi uyumlu kavga kaos ve tartışmalı ortamlar sana göre değil burcun kova gezmeyi ve sosyal hayatında aktif olmayı seven bir yapın olabilir arkadaş dost canlısısın ama ay burcunda koç var inatçılık yani, maddi konularda ticaret vb. şeylerde dikkatli ol güzel fırsatları kaçırabilirsin ani para kaybı yaşayabilirsin

doğum saatini de yazman gerekiyor

doğum yerini de yazman gerekiyor

doğum yerin ve saatini de yazman gerekli

doğum yerini de yazman gerekiyor

doğum yerini de yazman gerekli

doğum haritası ,yıldız haritası , doğduğun gündeki yıldızlar ve gezegenlerin konumuna göre ufak çaplı öneri ve karakterinde öne çıkartman gereken olayların küçük bir yorumlaması

doğum yerinde gerekli

tamam ama doğum tarihini de yazmalısın :)

akrep burcusun aslında çok hırslısın isteyip ulaşamayacak çok az şey var bunun dışında uzun ilişkilerinde sorun yaşıyor olabilirsin ay burcun yay :) hatta haritanda çokça yay var disiplin ve düzenli çalışma ortamlarına pek gelemiyorsun sanırım ama dediğim gibi hırslın yaparsın yükselen burcun kova gezmeyi sosyal yaşamı çok seviyorsun neşeli yerinde duramayan eğlenceli biri olduğunu düşünüyorum ve maddi konularda şanslısın fakat o şansı sen yaratacaksın :)

doğum yerini de yazmalısın

tam doğum tarihi gerekli gün ay ve doğum saati

doğum yerini yaz saatini hallederiz

doğum tarihi ve doğum yerini yaz

doğum tarihini ve doğum yerini tam yazman gerekiyor

harika vdghvjhs :) sen zaten aslan burcusun :) :) yükselenin başak güzel ama karmaşık haritan var kilo problemin var mı bilmiyorum ama olabilir dikkat et hem duygusalsın hem de o duyguda kalmayı sevmiyorsun oturup aman aman dertlenmek sana göre gibi değil sanırım hayatta bana göre daha şanslı duruyorsun annen diğer insanlara ve aile üyelerine nazaran çok çok daha kıymetli ve sözünü ister istemez dinliyor belki ona göre karar değiştiriyor olabilirsin bu çok güzel tabi ama hayatının hangi konumunda yaptığına bağlı altıncı hissinin kuvvetli olduğunu düşünüyorum rüyalarda vs malum olma durumu veya hayatın genel akışında mesajlar olabilir :)
02.09.1992 İzmir saat 17.50 gibi doğmuşum

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
asil akrep erkeklerine selam olsun, kin ve intikamın tek adresi.

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
doğum tarihimm 12 kasım 2001
saatimi bilmiyorum :catshock:

doğum yerim manisa

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
akrep 26 ekim sabah 6:00

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...