Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bursa Podyumpark gibi mekanlarda nasıl insanlarla arkadaş olunur?
Bro tanışmak istediğine git selam ver konuş konuşmadan oomaz zaten o iş bende buralarda oturuyorum , bende size katılabilir miyim , şurda okuyorum , şu işi yapıyorum zaten sohbet açılır kaynaşırsınız.
Post automatically merged:
Bro tanışmak istediğine git selam ver konuş konuşmadan oomaz zaten o iş bende buralarda oturuyorum , bende size katılabilir miyim , şurda okuyorum , şu işi yapıyorum zaten sohbet açılır kaynaşırsınız.
Sana tavsiyem karşındakinin de bir insan olduğunu hatırla. Taktiğe falan ihtiyacın yok. Sen ne hissediyorsan o da hemen hemen aynı şeyleri hissediyor. Basit birer canlısınız. Sadece gerilme ve içinden geldiği gibi mutlu ol.
git bi cafeye starbucks kahve dunyası vb kahve al sonra 10 20 dk otur masada tek bi karşı cinsin yanına git selam selam oturabilir miyim evet derse kolay gerisi yürürsün hayır derse denemiş olursun bol şanslar ..
yapabilirsen insanların dikkatini çekmeye çalış mesela müzisyen isen müsait bir yerde müzik yaparak insanları etkileyebilirsin sonrasında muhabbet başlar