Bursa Podyumpark gibi mekanlarda nasıl insanlarla arkadaş olunur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Spor salonunda zorlanan birine yardım et ismini sor birlikte antreman yapabilir miyiz de tamamdır

Üye
3 HİZMET YILI
kanka bu işte düşünmemen lazım düşünmeden gidiceksin yanlarına saçma konudan alakasız şeyler söyliceksin bir anda konu dönücek görüceksin

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
tanışmak istediğin birinin yanına otur muhabbet random başlar zaten

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
hocam düzgün bir hitap ile konuşabilirsin bence türk insanı sonuçta cefakar :D iyi forumlar

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bro tanışmak istediğine git selam ver konuş konuşmadan oomaz zaten o iş bende buralarda oturuyorum , bende size katılabilir miyim , şurda okuyorum , şu işi yapıyorum zaten sohbet açılır kaynaşırsınız.
Post automatically merged:

Bro tanışmak istediğine git selam ver konuş konuşmadan oomaz zaten o iş bende buralarda oturuyorum , bende size katılabilir miyim , şurda okuyorum , şu işi yapıyorum zaten sohbet açılır kaynaşırsınız.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Patlamış mısır dene işe yarıo kimse hayır diyemio bide sıcak hava akşam üstü cok güzel oluo

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Sana tavsiyem karşındakinin de bir insan olduğunu hatırla. Taktiğe falan ihtiyacın yok. Sen ne hissediyorsan o da hemen hemen aynı şeyleri hissediyor. Basit birer canlısınız. Sadece gerilme ve içinden geldiği gibi mutlu ol.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
git bi cafeye starbucks kahve dunyası vb kahve al sonra 10 20 dk otur masada tek bi karşı cinsin yanına git selam selam oturabilir miyim evet derse kolay gerisi yürürsün hayır derse denemiş olursun bol şanslar ..

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
selam naber diyerek konuşmaya giriş yap tanış sohbet et iyi biriyse ilişkini ilerletirsin kanka fln olursun

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
yapabilirsen insanların dikkatini çekmeye çalış mesela müzisyen isen müsait bir yerde müzik yaparak insanları etkileyebilirsin sonrasında muhabbet başlar

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Sadece git konuş, eğer istemezlerse istemezler. Kimse seni yemiycek emin ol :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...