Who you gonna call
Emektar Üye
Hepinize Merhaba Arkadaşlar Xiaomi Bütçe Dostu Cebimizi Yakmayacak Yeni Telefonunu Duyurdu.
Bütçe dostu Xiaomi Redmi 9 Power telefonu, gündelik hayatında çok fazla telefon kullanmayan yalnızca aramadan aramaya kullanan insanları hedef alıyor.
Redmi, Hindistan da kendilerinin düzenleyip üstlendiği etkinlikte yeni cihazlarını duyurdu. Redmi Power 9 bütçe dostu, cep yakmayan, çok fazla telefonla haşır neşir olmayanlar için kullanılacak olan bir cihaz olarak karşımıza çıkıyor.
Yeni cihaz Redmi Power 9'un 6.53 inç ekran boyutu var bunun yanında FHD+ çözünürlük olarak karşımıza çıkıyor ve bize 400 nit parlaklık veriyor. Ön kameranın çözünürlüğü ise sadece " 8 MP " telefonu çok fazla kullanmayan kişiler için bu kamera idare eder diye düşünüyorum.
Cihaz, 8 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 662 isimli bir işlemciden güç alıyor. Bu güç 4 gb ram ve 128 GB depolama alanı veriyor bize. Telefonu kullanmayan kullanıcılar için çok bile hadi neyse.
Cihazda 18 watt değerinde hızlı sarj desteği var. Bataryası ise 6.000 mAh gücüne sahip. Telefonun arka kısmında 4 tane kamera ile karşılaşıyorsunuz. Cihazın 48 MP Ana kamerası var , Ultra geniş açılı 8 MP Kameraya mevcut, 2 MP Makro Kamerası Var, 2 MP ' de derinlik kamerası dediğimiz bir kamera var.
Bütçe dostu, cebimizi yakmayacak Redmi Power 9 kamerasının özellikleriyle fiyatının karşılığını kat kat vereceğini düşünüyorum şahsen.
Telefonun Özellikleri Şu Şekilde ;
Ekran: 6,53 inç FHD+
İşlemci: Qualcomm Snapdragon 662
Ram: 4GB
Depolama: 64 GB veya 128 GB
Ön kamerası: 8 MP
Arka Kamerası: 48 MP, 8MP, 2MP, 2MP
İşletim Sistemi: MIUI 12
Batarya: 6.000 mAh
Boyutları: 162,3 mm x 77,3 mm x 9,6 mm
Cihazın Ağırlığı: 198 Gr
Yetkililer tarafından yapılan açıklamada telefonun fiyatı 64 GB 150$ ( 1.160₺ + vergiler olacak )
128 GB 165$ ( 1.300₺ + vergiler olacak )
Görünüşü çok güzel olan yeni bütçe dostu cep yakmayan cihaz göze çok hitap ediyor. Durumu olmayıp veya telefonu ben çok kullanmıyorum elimin altında öyle olsun aramadan aramaya kullanırım diyenler için bu cihazı öneririm. Alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun diyorum