- Konuyu başlatan
-
Evet doğru zaman çok hızlı ilerliyor özellikle 2020 den sonra zaman kavramı çok değişti bendeCidden bazı sözler mermi gibidir insanı yaralar mesela ince seslisindir birisi sesin çok ince çok cılız derse canını acıtabilir ama bunları takmadıgın sürece ilerleyebilirsin. Yaşadığın olaylar seni olgunlaştırır eğer acıtasyon yaparak ilgi istiyorsan asla olgunlaşamazsın ve ilerleyemezsin. Çocuksan bir bakmışsın 20 li yaşlarını geçmişsin ve farkına bile varmıyorsun zaman çok hızlı değerini bilmek lazım.
Gençlik yaşların bence yaşamana bak çok takma kafana18 oldum
Umarım öyle olur benim içindeone1man1' Alıntı:
Artık belirli bir yaşa geldim ama hiç o yaşta deilmisin gibi geliyor. Yasitlarima bakıyorum hepsi olgun hareketler içinde ama ben hala o olgunluğa ne fiziken nede bedenen erişmiş deilim gibi. Bunu yaşayan varmı aranızda gercekten çok moral bozucu bir durum
bence bu senin için daha iyi birşey olabilir kendini çocuk yaşta hissetmek bir çok kişinin hayali diyebilirim o yüzden moralini bozma hayatını bu şekilde yaşamanın tadını çıkar zaman nasıl olsa seni bir gün istemesen dahi daha olgun davranmaya mahkum bırakacaktır.
bende oyle hıseddıyorum ya nedense ne bılımmArtık belirli bir yaşa geldim ama hiç o yaşta deilmisin gibi geliyor. Yasitlarima bakıyorum hepsi olgun hareketler içinde ama ben hala o olgunluğa ne fiziken nede bedenen erişmiş deilim gibi. Bunu yaşayan varmı aranızda gercekten çok moral bozucu bir durum
bu durum atlatılamıyoren cok koyan kismi yasitlarimizin veya 1 2 yas büyük insanlarin önemli isler yapmasi insan durup kendini sorguluyor
Aynı şekil işteen cok koyan kismi yasitlarimizin veya 1 2 yas büyük insanlarin önemli isler yapmasi insan durup kendini sorguluyor
Hayır dediğiniz gibi herhangi birşey atilmadimHocam bu konudan muzdaripsin peki bu konu hakkında ne yaptın üzülmekten başka? Bir girişimin, bir çaban oldu mu? Eğer olmadıysa bence konfor alanından çıkıp bir şeylere atılmalısın, ben öyle çözdüm bu problemi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?