- Konuyu başlatan
-
Sende haklıısın be reis benim en büyük derdim ölüm bana ölen aşkımı geri getirebilirmisin ?Selamın aleyküm iyi forumlar kral dertsiz insan mı var kral
Aslnda kişiye özel otobüs olcak varya çok iyi olur tabi hayal olmaktan çıkarsaYolcu alıp indirdiği için maalesef öyle
Onu ben bile aradım ama çözümü yok kralSende haklıısın be reis benim en büyük derdim ölüm bana ölen aşkımı geri getirebilirmisin
Taksi var knk ne gerek varSende haklıısın be reis benim en büyük derdim ölüm bana ölen aşkımı geri getirebilirmisin ?
Post automatically merged:
Aslnda kişiye özel otobüs olcak varya çok iyi olur tabi hayal olmaktan çıkarsa
Ama taksi 2 yada 3 kişilik otobüste böyle herkes kendine özel oda tutcak felan first clas gibi geçcen odana takılcan max 10 kişi olcak herkes toplancak belirli bir yerde saniyede alcak beklemicez çok iyi olurTaksi var knk ne gerek var
Birşey dicem aklıma birşey geldi o 2008 de dolar 1.7 olmuş bu zamanda bilgisayar alınmaz diyen arakdaş nerde apıjdgşimdi pc toplamakta yalan oldu
o biraz saçma olur knk illaki bekliceksin tak diye gelmesi imkansızAma taksi 2 yada 3 kişilik otobüste böyle herkes kendine özel oda tutcak felan first clas gibi geçcen odana takılcan max 10 kişi olcak herkes toplancak belirli bir yerde saniyede alcak beklemicez çok iyi olur
Birşey dicem aklıma birşey geldi o 2008 de dolar 1.7 olmuş bu zamanda bilgisayar alınmaz diyen arakdaş nerde apıjdg
doğru tabi ama bana göre güzel olurduo biraz saçma olur knk illaki bekliceksin tak diye gelmesi imkansız
tmdır iyi forumlardoğru tabi ama bana göre güzel olurdu
Beyler benden bu kadar yarın yine böyle bir sohbet odası açıcam gündüze doğru hepinizi bekliyorum
İyi forumlar : )
Sende haklıısın be reis benim en büyük derdim ölüm bana ölen aşkımı geri getirebilirmisin ?
Aslnda kişiye özel otobüs olcak varya çok iyi olur tabi hayal olmaktan çıkarsa
bide şimdi lisede almanca derside varmıs ingilizce zar zor öğrenyr almanca yı nasıl çössunlerBi bildikleri vardır.
Ben daha geçen ay sineğin sirek diye değilde sinek diye yazıldığını öğrendim gerisini sen düşün adg
ya kaç yaşında adamlarız kitapplardan birşey anlamıyoz sözde biz okuduk biz anlamıyoz küçücük çoçcuklar nası anlasın anlamadım ki geçen kardeşimin sosyal bilgiler kitabına baktım tarih bölümünde yeminle lise sonda gördüğüm bi konu vardı valla anlamıyorum ki ne istiyorlar bu çocuklardan
şahin lastigi olmus 30 bin ne arabası alıyon yeah30bin mi o paraya 2 tane araba alınır bro
Bazı liselerde ingilizceye devambide şimdi lisede almanca derside varmıs ingilizce zar zor öğrenyr almanca yı nasıl çössunler
alınır alınır çokta guzel alınırşahin lastigi olmus 30 bin ne arabası alıyon yeah
okuldan okula degısıyor bro ona yapcak bıse yok şansBazı liselerde ingilizceye devam
Öyle olması daha güzel bence isteyen gidiyor hangi dil varsaalınır alınır çokta guzel alınır
okuldan okula degısıyor bro ona yapcak bıse yok şans
koycaksın oaraya japoncayı öğrenebln öğrensınÖyle olması daha güzel bence isteyen gidiyor hangi dil varsa
Ana dil olsun onuda koyarlar .dkoycaksın oaraya japoncayı öğrenebln öğrensın
yapma basganım hepimiz cips yiyen insanlarızalınır alınır çokta guzel alınır
okuldan okula degısıyor bro ona yapcak bıse yok şans
dermanı erdoğanın ordan düşmesi kankaekonomi çok kötü buna bir dermanda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?