Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
oyunlarda da hevesım kactı kral bır tek sen degılsın merak etme super vuruslarımın hepsi cocuklugumun hayal gucunde kaldı ıstedıgım kadar aım calıssam da eskı heves ve heyecanı yakalayamıyorum
hacı istanbulda bisürü gezilcek yer var bende senin gibiyim hayattan bıkkınım bişey yapasım gelmiyor annem babam kötü davranıyor ve manisadayım gezilcek yerde yok
kardeşim o hissi bilirim yapman gereken şey bilgisayarı satıp artık bir işe girip çalışmak yada sosyal gerçek arakadaşlarınla sokaklarda şımarmak dışarı çıkıp arkadaşlarınla sohbet edip oturma dönemin gelmiş yada gününün her saatini meşgul edip çalışma vakitn
Yakın arkadaşların olmaması zorlayıcı olabilir. İnternet üzerinden veya yerel topluluklar aracılığıyla yeni insanlarla tanışmayı deneyebilirsin. Oyun oynarken sesli sohbet yapabileceğin arkadaşlar bulabilirsin.
yazarken 19 yaşına girmek üzereydim şimdi ise 20 yaşındayım yılbaşından sonra 21e gireceğim arada geçen süre zarfında askere bile gittim geldim xd askerden geldikten sonrada var bi boşluk hissi ama düzelticem bi dükkan açıp çalışmam gerekli yorum atıp yardımcı olmak isteyen herkesten allah razı olsun çok teşekkür ederim iyiki varsınız