İyi günler merhaba arkadaşlar ilk olarak vb ile yeni yeni knıght online oyunu için tbl ve bot tarzı yazılımlar yazmaya başladım kimi sunucularda oyunun offsetlerini güncelleyerek oyunu byypas ederek erişim sağlayabiliyorum ama son günlerde karşılaştığım 2 adet sorun ve sorum var öncelikle 1. soracağım soru şudur ki Xtrap güvenlik sistemi kullanan bir sunucuyu byypas ettim fakat botum aktif bir şekilde çalışmadı sorun ne olabilir güncell offsetlerden yararlandım vb ile yaptığım bu proje diğer bir kaç private server da aktif olarak çalışıyor projede herhangi bir aksaklık yok
2.sorum işe şudur soacslog güvenlik sistemini hiçbir türlü byypas edemedim tecrübem ve bilgim bu konuda yeni olduğum için buna elvermedi ya da bunu bypas etmek gerçekten zor bu tarz konularla ilgilenen arkadaşlar biraz tavsiyeler verebilir mi rica etsem teşekkürler
2.sorum işe şudur soacslog güvenlik sistemini hiçbir türlü byypas edemedim tecrübem ve bilgim bu konuda yeni olduğum için buna elvermedi ya da bunu bypas etmek gerçekten zor bu tarz konularla ilgilenen arkadaşlar biraz tavsiyeler verebilir mi rica etsem teşekkürler