Bypass

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Pubg mobile bypass arıyorum lütfen yorumlara hepsi ban atıyor para vermek saçma vb şeyler yazmayın sadece bildiğiniz var mı onu soruyorum teşekkürler.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ücretli ve ücretsiz bildiğim tümü ban riski var çok sıkıntılı by pass artık pubg mobile

Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Bulan varsa cevaplarsa sevinirim Bilgisayardan giricegim Memoryhackers ın hilesini yapamıyorum
Post automatically merged:

ücretli ve ücretsiz bildiğim tümü ban riski var çok sıkıntılı by pass artık pubg mobile
memory ninkinde yiyormuyuz ben yapamıyorum?

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
denemedıgım ücretli bypass kalmadı kardes en iyisi 10 dk atıyor.Gezmediğim discord almadıgım bypass kalmadı.

Edeple Gelen Lütufla Gider
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Bulan varsa cevaplarsa sevinirim Bilgisayardan giricegim Memoryhackers ın hilesini yapamıyorum
Post automatically merged:

memory ninkinde yiyormuyuz ben yapamıyorum?
Merhabalar 1587146221;
Hiç bir hile yapımcısı ya da tedarikçisi size "ban yemezsiniz" diye bir garanti veremez. Hile kullandığınız anda hesabınızı gözden çıkartmalısınız. Çünkü açık ve net bir şekil de oyun kurallarını ihlal etmiş oluyorsunuz. Ve yasal olarak da hiç bir hak kaybınız da gözetlenmiyor.Yani yasal olarak da bir yaptırım uygulayamıyorsunuz.

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Pupg Lite Bölümün de Bypass ile ilgili konuyu bulabilirsiniz, bulmazsanız özelden yazmanız durumda size link paylaşımını da yapabilirim. Onun yeri bu konunun altı değil, İyi forumlar.
Pekala,dikkat edeceğim :) Özelden yazdım hocam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...