c# chromedeki verileri değiştirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Selamlar, csharp'da chrome daki verileri değiştirmek istiyorum örneğin bir yazı var bunu sağ tıklayıp incele yaptığımız gibi değiştirmek istiyorum yani sadece görüntü olacak

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Sanırım cheat engine mantığı ile yapabilirsin diye düşünüyorum ama onun dışında başka bir yöntem var mı bilmiyorum ama sanma ki benim verdiğim yöntem doğru tam bilmiyorum bir kaç ay önce internette araştırma yaparken denk gelmiştim ne kadar doğru bilemem

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Sanırım cheat engine mantığı ile yapabilirsin diye düşünüyorum ama onun dışında başka bir yöntem var mı bilmiyorum ama sanma ki benim verdiğim yöntem doğru tam bilmiyorum bir kaç ay önce internette araştırma yaparken denk gelmiştim ne kadar doğru bilemem
sanmıyorum ben sadece yazıları değiştirmek istiyorum cheat enginede öyle birşey yok

LoL Script's & Python
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bunun C# ile bir alakası olmadığını Düşünüyorum Öğeyi Denetle Yaparak Değiştirebilirsin

Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
1.png
| Yazılar böyleyken,
---
2.png
| Böyle mi istiyorsun?
---
Böyle yapcaksan tarayıcıyı resetleyince aynı eskisi gibi geri döner.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
F12 > Elements var ordan değiştirebilirsin değiştireceğin yazıyı mouse gibi birşey var açılan pencerede ortan yapabilirsin

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
:( yav siz anlatmasanız zaten chrome'un devoloper tools özelliğini bilmeyecektim dalgamı geçiyorsunuz ? ben bu özelliği c# da yapmak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...