C# Csgo Hack Yapmayı Bilen Varmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar arkadaşımız ile C# hack yapmak istiyoruz.
ama nasıl yapıcağımızı tam olarak bilmiyoruz.
C# hile yapmayı bilen varsa
Discord nick : w0rnix#9730

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Dostum öncelikle bir programlama dilinde uzmanlaşana kadar pratik yapmaya öğrenmeye çalışın. Dil, öğrenip de bitirilen bir şey değildir sürekli farklı şeyler öğrenirsin, 10 15 yıllık yazılımcılar bile her gün yeni bir şey öğrenir. En önemlisi ingilizcenizi çok iyi geliştirmeye çalışın çünkü maalesef türkçe kaynaklar çok az ama ingilizce bir kaynaktan videodan bakarsanız aradığınız şeyin tahmin bile edemiyeceğiniz kadar detaylı bir şekilde yazılması çok muhtemeldir. Programlama diline çok fazla alıştığınız zaman artık gireceğiniz alana göre işte bu reverse engineering olabilir başka bir şey olabilir bu alanlara göre bi araştırma yapıp daha çok şey öğrenmeye çalışın benim çok bir bilgim yok bu konularda ben web güvenlik analistiyim(web penetration tester diyebiliriz.) ama bir şeyi gerçekten çok iyi araştırırsanız ve üstüne giderseniz öğrenebilirsiniz başarılı gördüğünüz kimseler gibi olabilirsiniz. Bu işin formulü bence "sabır ve istek" bide gizli formülü var bu ise her şeyi araştırmak her şeyi merak etmek her şeyi merak ederseniz gördüğünüz her şeyi öğrenirseniz zaten bi süre sonra kendinizde kendi gelişiminize şahit olacaksınız.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
eğğğ hile yapıcağm beğn diye girersen hiçbir şey yapamadan çıkarsın önce c# öğrenmen gerekiyor ne nedir ne değildir bilmen gerekiyor sonradan hileye bakarsın bu işlere hile yapcam diye girilmiyor dostum.

Exponental
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
sitede bulunan c# ile hile kodlama derslerine bakabilirsin ama c# ile legit hile yapabilirsin ragebot bulunan bir internal hile yapman çok zor olacaktır bu nedenle c++ ögrenmeye çalış senın için daha yararlı olur iyi forumlar.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
sitede bulunan c# ile hile kodlama derslerine bakabilirsin ama c# ile legit hile yapabilirsin ragebot bulunan bir internal hile yapman çok zor olacaktır bu nedenle c++ ögrenmeye çalış senın için daha yararlı olur iyi forumlar.
sitede bulunan eğitimleri atsaana bi merak ettim.

Arkadaşlar C# dilini biliyorum ve hile yazdım(GLOW, RADAR HACK TRİGGER falan filan) .

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
CSGO'da C# Devri Bitmedimi Ben Geçen Denedimde Yemiyordu Hile Çalışmıyordu Galiba client_panorama.dll kaldırıldı tekrar client.dll'ye geçti diye biliyorum
zamanım olursa dcden istek attım yardım ederim c# konusunda

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Temelde programlama dilinde edinilen tecrübenin üstüne eklenecek bir durumdur. Öncelikle programlama dilini öğrenmek ve deneyim kazanmanız gerekiyor.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
o işi en iyi yapan Eqinoxx ama burdanda bi kaç fikir alabilirsin diyeyimde sana :D

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
kanka udemyde bir kurs vardı bi adam yapıyodu 13 tl civarındaydı alabiliyosan bi al bak derim

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
knk ekledim istersen konuşalım anlatiyim çok basit bide araştırıp bulabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...