VAMemory başvurusunu Eklemeyi Unutmayın :
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Giriş Yap
1.Adım Form1'e (başlangıç formuna) RadarHack adında bool oluşturuyoruz ve false olarak atıyoruz
C#:
public static bool isRadarHack = false;
2.Adım Bir Class Oluşturuyoruz ve içindekileri silip aşağıda belirtiğim kodları yapıştırıyoruz.
C#:
using System;
using System.Threading;
namespace External_Cheat
{
class RadarHack
{
//RadarHack Özelliği
public static VAMemory vam = new VAMemory("csgo");
public static void Radar()
{
while (true)
{
if(Form1.isRadar == true)
{
for (short i = 0; i < 64; i++)
{
int entity = vam.ReadInt32((IntPtr)Form1.client + dwEntityList + i * 0x10);
if (entity)
{
vam.WriteBoolean((IntPtr)entity + m_bSpotted, true);
}
}
}
Thread.Sleep(5);
}
}
}
}
3. Adım Form1'e ( Başlangıç Formuna ) Thread Oluşturuyoruz
C#:
Thread radarhack =new Thread(new ThreadStart(RadarHack.Radar));
radarhack.Start();
4.Adıma İse Aktif Etmek İçin Kullandığımız checkbox'a radar'i aktif etmenin kodunu yazıyoruz
C#:
if (chcbxRadar.Checked == true)
{
MessageBox.Show("RadarHack Active!", "İnformation", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Asterisk);
isRadar = true;
}
else
{
MessageBox.Show("RadarHack Deactive!", "İnformation", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Asterisk);
isRadar = false;
}
Bilgiler :
Hatam Varsa Kusura Bakmayın Elimden Geldiği Kadarıyla Anlattım.Bunu Yaptıktan Sonra C# İle Yazılmış RadarHack Hilesine Sahip Olacaksınız !
[Not: Burada Paylaştığım Kodlarda (GetModuleAddress vb) kodları eklememişimdir || Bu Kodları Yapmadan Önce Sayın @NightyFox kardeşimizin video olarak paylaştığı videolardan sonra yapmanız gerekeni anlatmışımdır.)
Bahsettiğim Videolar
Giriş Yap
Giriş Yap
Videoların Sahibi : @NightyFox
Not : Hile Güvenliği İçin JunkCode Eklemeyi Unutmayın (JunkCode hiç bir çıkışı olmayan, vasfı olmayan ve her hangi bir sonuç vermeyen sadece aralara saklanmış gereksiz yazı topluluğu kodlardır)
Son düzenleme: