C dilinde scanf sorunu hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Merhaba scanf kullandigim zaman "This function or variable may be unsafe" diye bir sorun aliyorum cok video izledim uyguladim ama hayla duzelmedi yardim edebilirseniz sevinirim

t1iAAb.png

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
hocam yanlış bilmiyorsam printf den sonra scanf kullanıyorsun yanlış bilmiyorsam onu bir değere ataman gerekiyor. önceden tanımladığın. tanımladığın değerleri kontrol et. Yanlışım varsa kusura bakmayın ben de yeniyim

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hocam yanlış bilmiyorsam printf den sonra scanf kullanıyorsun yanlış bilmiyorsam onu bir değere ataman gerekiyor. önceden tanımladığın. tanımladığın değerleri kontrol et. Yanlışım varsa kusura bakmayın ben de yeniyim
Izledigim videoda ogretici ayni sekilde yaziyor ama sorun olmuyor (F) unutmusum ancak sorun o degil duzeltim simdi
t1iSJn.png

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Izledigim videoda ogretici ayni sekilde yaziyor ama sorun olmuyor (F) unutmusum ancak sorun o degil duzeltim simdi
t1iSJn.png
scanf ile & kullanıyorsun belki onu unutmuş olabilirsin bide düzeldiyse sıkıntı yok. return 0; neden koymuyorsun ki son } dan önce

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
"#include <stdio.h>

int main(int argc, char** argv){
int s1,s2;
printf("2 adet sayi girisi yapiniz:");
scanf("%d %d", &s1, &s2);
printf("girilen sayilar:%d ve %d", s1,s2);
return 0;
}"

"" ları kaldırıp dener misiniz

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
scanf ile & kullanıyorsun belki onu unutmuş olabilirsin bide düzeldiyse sıkıntı yok. return 0; neden koymuyorsun ki son } dan önce
Dostum duzeltim return 0; kullandim ve scanf yazicagima scanf_s yazdim su an calisiyor tessekur ederim iyi gunler

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
Konuya gerekli cevaplar geldiği için konu kilit, iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...