- Yasaklandı
-
Link eklendi.Biz de yapabilir miyiz bunu? Uploadlar mısın
link nerede ?
tamda aradığım şey ama link bozuk heralde
link nerede ?
Kaynak kodlarını paylaşmayı düşünüyor musun? Ya da bir kaynak var mı bunun için?
Link konuya eklendi.Kaynak kodlarını paylaşmayı düşünüyor musun? Ya da bir kaynak var mı bunun için?
Reis yanlış anlamışsın sen bu hesap ekliyor fakat sen loldeki adminin hesabını bile ekleyebiliyorsun adminsin gibi görünebilion :d sadece hesap ekleme değil.Hocam elinize sağlık çok pratik yöntem üşengeçlere ilaç gibisiniz
Olsun ne yaparsan yap bir numarasınReis yanlış anlamışsın sen bu hesap ekliyor fakat sen loldeki adminin hesabını bile ekleyebiliyorsun adminsin gibi görünebilion :d sadece hesap ekleme değil.
İnternette bulunmaktadır. Discord Account Checker yazarak bulabilirsin , birde benden tavsiye discord account checker sourcesi indirin .exe olarak indirip kullanmayın genelde token stealer koyup discord hesabınızı çalmaya mehilli olabiliyolar.Hocam size zahmet source olarak paylaşabilir misiniz?
Görmedim kusura bakma , token discord hesabının babası gibi birşey eğer onu bilen biri varsa discorduna girebilir , ama şifreni öğrenemez. Tokenini öğrenmek istersen youtubede videolar olabilir ama kimseye gösterme ve söyleme.Bana cevap?
Neticede sana vermiş oluyoruz tokeniGörmedim kusura bakma , token discord hesabının babası gibi birşey eğer onu bilen biri varsa discorduna girebilir , ama şifreni öğrenemez. Tokenini öğrenmek istersen youtubede videolar olabilir ama kimseye gösterme ve söyleme.
Ne hatası?bende herşeyi yapıyorum hata diyor ne yapmam gerek
Rica ederim.eyvallah
Sadece hata yazıyor herhangi başka birşey yokNe hatası?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?