C++ ESP hile kodlama ( Yardım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
🇦🇿
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
:panhype:Merhaba DayZ adlı oyun için hile yapmak istiyorum (anticheat çalışmıyor) elimde skeleton, player adressleri var bu kodları nasıl uygulamanın üzerinde adresleri izleyip üzerinde overlay gibi gösterecek program yarata bilirim lütfen yardım edin youtubeden izliyom ama anlamadım ipucu bile verseniz yeterli
Şimdiden cevaplayan herkese teşekkür ederim

🇦🇿
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
tam olarak sorun nedir
Kardeşim benim elimde oyuncu kodları faıan var adress yani c++ da uygulama düzeltmeye çalışıyorum adresi izlesin ve şimdiki hazır esp lerdeki gibi kareyle işaretlesin insanları. Salak gibi anlatıyorum Azerbaycanlıyım türkçem mükemmel değil umarım anlamışsındır dediğimi yönlendire bilirsen sevinirim

Seçkin Üye
2 HİZMET YILI
Kardeşim benim elimde oyuncu kodları faıan var adress yani c++ da uygulama düzeltmeye çalışıyorum adresi izlesin ve şimdiki hazır esp lerdeki gibi kareyle işaretlesin insanları. Salak gibi anlatıyorum Azerbaycanlıyım türkçem mükemmel değil umarım anlamışsındır dediğimi yönlendire bilirsen sevinirim
Bunun yerine hazır bir hileyi copy paste yapıp zamandan tasarruf edebilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
aga su kratosu reportlasanıza adamın yaptıgına bak

aka hernos
Süper Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Adam offsetleri nasil guncellerim diye sormus sen gitmis 2 yil onceki sdk yi atmissin.

Konu sahibi kardesim. Elindeki offsetler buyuk ihtimal oyuna gelen guncellemeler sonucu kaymistir. Ne kadar kaydigi konusunda bir fikrim olmasada Reclass adli programi acip oradan oyunun memorysine bakarak kayan offsetleri tekrar bulmaya calisabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
az bişey c++ python bilgim var ama yardımcı olsam bile bişey elde edemeyiz bence kanka

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Selam swedz c# kanalını YouTube dan araştırabilirsin. Esp hakkında biraz ingilizcen varsa hatta altyazılı videoları izleyerek A'dan Z'ye herşeyi uygulamalı gösteriyor.
Esp için önemli olan temel şeyleri sana öğretecektir. Basitçe mantığını cs2 vb. Oyunlarda kurduktan sonra rahatlıkla dayz üzerinde kurabilirsin.

Şuan hile kodlamayı bırakmış birisiyim fakat Vakti zamanında c# ile aimbot yapmaya çalışıyordum pointblank diye bir oyuna o kanaldan öğrendim bende herşeyi. O kanal sayesinde oyuna aimbot, line esp, skeleton esp vb. Herşeyi yaptım. Sonra bununla kalmadım silah esp'si, kafayı yuvarlak içine almak, sana ateş ediyorsa rengi kırmızı olsun. Aranızda duvar varsa adamın boxu sarı olsun aranızda duvar yoksa yeşil olsun gibi gibi birçok özellik eklemiştim. Tabii daha sonraları oyun beni dava ettiği için herşeyi geride bıraktım 🙂

Şimdilerde ne yaptığımı merak edenler varsa kurumsal bir şirkette back-end developer olarak çalışıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...