C++ Hile Dersleri (Anket)

Dersleri takip eder misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    142
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar.

Malum yaz geldi 3 ay tatil, hile kodlamaya hevesli kardeşlerim doluşacak buralara. Bayadır aklımda video çekme projesi vardı "Project LevelUp". Nasip sanırım bugüneymiş. Bi anket koyucam fazla kişinin izlemesine ihtiyacım yok sadece zamanında bize bişeyler öğreten, bilgi paylaşan, bişeyleri anlatan birileri olmadığı için kolay kolay bişeyleri öğrenemeyip sıkılmış olmamızdan ötürü en azından onlar gibi olmayıp size bikaç bişey katma peşindeyim.

Derslerdeki kodları paylaşmayı düşünmüyorum oturup elle yazın okadarda beleşçilik olmaz kardeşim! Hemde kodlamaya aşina olursunuz ;)

Ders içeriğinde yazdığım kodların hepsini elimden geldiği kadar açıklamaya çalışıcam. Temelden anlatmaya kalksak ne benim okadar gücüm var nede vaktim.

Anket sonucuna göre derslere başlıycam yada erteliycem, kafamda net bi sayı yok şu kadar kişi katılırsa ders başlıycak gibisinden.

***edit from mars (25.11.2018)

Videolu plan iptal oldu arkadaşlar, ama yayın olarak bu projeyi artık başlatıyorum bilginize.

Her akşam elimden geldiği kadar yayın yapmaya çalışcam 1 saat kadar, videolu olsa daha iyi olurdu biliyorum ama video işleri göründüğü kadar kolay değil.

Twitch kanalım :

Yayın saati 22:30 gibi olucak duruma göre değişebilir ertelenebilir haberiniz olsun.

Son düzenleme:
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
hile yapmak isteyenler için yararlı olabilir xd

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Woltü de örnek göstercen peki o derslerden sonra başka oyunlarda uygulayabilirmiyim ? Black Squad Gibi

If you are going through hell keep going
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Lütfen gelsin ya takip ederim kaçırmam bu aralar cok heveslendım

Üye
8 HİZMET YILI
dostum bazı oyunlar batleye ile korunuyor onları nasıl aşarız onlada ilgili ders gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...