ƐMƐҠĿĪ DƐFΛƇƐŔ
Seçkin Üye
Kodlamaya Yeni Başlayacak Arkadaşlara Başarılar Dilerim 
Başlarsa bunlara ek olarak farklı oyunlarda bypass yapılma mantığı gibi şeyleri de öğretirsen süper olur
Çok iyi olur mt2 serverlara hile kodlama yı düşünüyorumbypass değilde gizlenme methodları gösterebilirim belkim.
--
Ders videolarının ilki önümüzdeki hafta gelicek arkadaşlar. 40 dakikalık bi video çekmiştim ses kaydında bi problem olmuş malesefki o yüzden uploadlamadım :S
Bekliyoruz hocambypass değilde gizlenme methodları gösterebilirim belkim.
--
Ders videolarının ilki önümüzdeki hafta gelicek arkadaşlar. 40 dakikalık bi video çekmiştim ses kaydında bi problem olmuş malesefki o yüzden uploadlamadım :S
Bypass Olmadan Hilenin Anlamı Kalmazki Boşa Yapıyorsun Demektir.bypass değilde gizlenme methodları gösterebilirim belkim.
--
Bypass Olmadan Hilenin Anlamı Kalmazki Boşa Yapıyorsun Demektir.
Battleye gibi Saglam Duvarları Geçemedikden Sonra Anlamı Kalmaz Demek İstedim Xincode ye benzemiyor anladıgım kadarıyla BEundetected ve çalışan hile için neden bypass gereksin?
bypass gerektircek bi işlem olursa zaten nasıl bypasslanıcağınıda gösteririm.
Hocam ne zaman gelicek dersler ?undetected ve çalışan hile için neden bypass gereksin?
bypass gerektircek bi işlem olursa zaten nasıl bypasslanıcağınıda gösteririm.
%93 olmuş hâlâ bekliyoruzHocam %91 Evet demiş ne zaman gelcek dersler?