C# ile hangi oyunlara hile yapabilirim? Benim istediğim oyunlar pubgm,gta 5 online trainer falan. Bunlar ile herhangi bir hile yapabilirmiyim yada "hile için şu dil daha iyi" diyebileceğiniz diller varmı?
c++ hile mantığını öğrenebileceğim biryer varmı?c++ var dostum
İstersen internette ücretsiz olarak bakabilirsin ama orda pek öğrenecegini sanmıyorum biraz araştırırsan paralı kurslar var onlar yararlı olabilir internet üzerindenc++ hile mantığını öğrenebileceğim biryer varmı?
Dostum bilgilendirdiğin için teşekür ederimMerhaba dostum. C++ için Udemy üzerinden ücretsiz veya ücretli kurslar mevcut. <<<Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap>>>
Verdiğim kursta Sıfıdan C++ eğitimi veriyor. Mantığı anla daha sonra İster forumdaki dostlarımızın paylaştığı örnek konulardan ister youtube gibi platformlardan yararlanabilirsin.Dostum bilgilendirdiğin için teşekür ederimpeki oyunların hile mantığını nasıl öğrenebilirim?
Önce C++ 'ı iyice kavra. Hack işlerinin mantığını öğrenmek istiyorsan da İngilizce şart. Unknowncheats, Guidedhacking gibi sitelere bakabilirsin.Dostum bilgilendirdiğin için teşekür ederimpeki oyunların hile mantığını nasıl öğrenebilirim?
C++ işini görer arkadaşımızın dediği gibi .İstersen internette ücretsiz olarak bakabilirsin ama orda pek öğrenecegini sanmıyorum biraz araştırırsan paralı kurslar var onlar yararlı olabilir internet üzerinden