c++ hile mantığını öğrenebileceğim biryer varmı?c++ var dostum
İstersen internette ücretsiz olarak bakabilirsin ama orda pek öğrenecegini sanmıyorum biraz araştırırsan paralı kurslar var onlar yararlı olabilir internet üzerindenc++ hile mantığını öğrenebileceğim biryer varmı?
Dostum bilgilendirdiğin için teşekür ederimMerhaba dostum. C++ için Udemy üzerinden ücretsiz veya ücretli kurslar mevcut. <<<Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap>>>
Verdiğim kursta Sıfıdan C++ eğitimi veriyor. Mantığı anla daha sonra İster forumdaki dostlarımızın paylaştığı örnek konulardan ister youtube gibi platformlardan yararlanabilirsin.Dostum bilgilendirdiğin için teşekür ederimpeki oyunların hile mantığını nasıl öğrenebilirim?
Önce C++ 'ı iyice kavra. Hack işlerinin mantığını öğrenmek istiyorsan da İngilizce şart. Unknowncheats, Guidedhacking gibi sitelere bakabilirsin.Dostum bilgilendirdiğin için teşekür ederimpeki oyunların hile mantığını nasıl öğrenebilirim?
C++ işini görer arkadaşımızın dediği gibi .İstersen internette ücretsiz olarak bakabilirsin ama orda pek öğrenecegini sanmıyorum biraz araştırırsan paralı kurslar var onlar yararlı olabilir internet üzerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?