Şu anda en kolay kavrayabileceğim dil olarak c# ı düşündüm evet Nighty Fox u takip ediyordum ama konu açmaya devam etmediği için o external dersi yarıda kalmış ondan fazla birşey öğrenemedim cevabın için teşekkürler.Kaliteli bir proje yapmak istiyosan c++ seçebilirdin ama sana kalmış birşey. @Nighty Fox adlı bir üye var, kendisi c# ile csgoya hile kodlamayı öğretmekte. Konularına bakabilirsin.
benim için en kolay kavrayabileceğim bir dil olarak c#'ı seçtim verdiğin kanala göz atacağım hazır projeler çok sağlıklı ve güvenlikli olmadığı için tutorial videolara ve konulara bakmaya çalışırım cevabın için teşekkürler.C++ ile yapabilirsin onlarca hazır proje ve onlarca tutorial var.
Cyborg Elf denilen biri var youtube da ona izleyebilirsin eğitimde projelerde var tek yapman gereken güncel pointerları bulmak.
İyi çalışmalar.
evet öyle ama öğrenmesi daha zahmetli ve uzun sürebilir ama insandan insanada değişebilir ben c# ı daha çabuk öğrenebileceğim için seçtim.c++ daha avantajlı değil mi ya ben mi yanlış biliyorum
Ama yok kanka işte yapabileceğin işlemi en basitinden sadece c++ ile yapabilirsin yanlış düşünüyorsun zorundasın yani.Şu anda en kolay kavrayabileceğim dil olarak c# ı düşündüm evet Nighty Fox u takip ediyordum ama konu açmaya devam etmediği için o external dersi yarıda kalmış ondan fazla birşey öğrenemedim cevabın için teşekkürler.
Post automatically merged:
benim için en kolay kavrayabileceğim bir dil olarak c#'ı seçtim verdiğin kanala göz atacağım hazır projeler çok sağlıklı ve güvenlikli olmadığı için tutorial videolara ve konulara bakmaya çalışırım cevabın için teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?