Onaylı Üye
Programın tüm kodları elimde ama siteye bağlı yani kullanıcı adı şifre girişli ben bu menüyü nasıl kaldırabilirim yani açınca direk hileye giriş yapacak bunu arıyorumProgramlanmada açık varsa kırarsın
Başlıkta da yazdığı gibi programı kırmayı deniyorum kodları elimdeNe yapacacagını tam olarak anlayamadım
dll ye gerek yok programın açık kaynak kodları elimde 2 tane dll si var 1. si bunifu tasarım arayüz için 2. si hilenin kodlarını barındıran dll o da elimde o dll ninde giriş kısmıyla alakası yok gibi tahminimcedll kırman çok zor ama kırabilirsin bu yapılan programın sürmüne bağlıdır eski ise kolay bi şekilde kırabilirsin
Knk Kaynak Kodları Elinde İse Sıkıntı Yok Ben Kaynak kodları elinde yok zannediyordum kusura bakmadll ye gerek yok programın açık kaynak kodları elimde 2 tane dll si var 1. si bunifu tasarım arayüz için 2. si hilenin kodlarını barındıran dll o da elimde o dll ninde giriş kısmıyla alakası yok gibi tahminimce
bu tip kişileri raporla kardeşimKardeşim şu güzelim forumda 1 hile için mesaj kasacam diye herkesin konusuna rastgele yorumlar atıyosunuz yaptığınız büyük ayıp bari mesaj atıyosan doğru düzgün anlamlı bişey at
basit bir hile programı sadece kullanı adı şifre bölümü var başkada bi koruması yokProgramı kırman için programı satın alman gerekiyor satın almadan ***** işlemi yapamazsın kaynak kodlarla yapamazsın bu işlemi.
İnt bağlıysa int olmadan rahatlıkla kırarsın yani int kapalıysa ama hile online bir oyunun ise mesela cs go online veri cekiyorsa isin daha zor nasil oldugunu ogrenmek istiyorsan youtubede bur kac vodeo var yardimci olurlar bulmazssan yaz link bırakayimArkadaşlar elimde kullanıcı adı şifre girişli bir hile var ben dnspy aracılığı ile hilenin projesini dışa aktardım hilenin açık kaynak kodları elimde fakat nereye ne yazacağımı ya da neyi sileceğimi bilmiyorum, yardımlarınızı bekliyorum istediğiniz yerden ss vs. de atabilirim.
örnek dosyayı alabilirsem local hosta yada normal siteye onaylatıp geçebiliriz dostumArkadaşlar elimde kullanıcı adı şifre girişli bir hile var ben dnspy aracılığı ile hilenin projesini dışa aktardım hilenin açık kaynak kodları elimde fakat nereye ne yazacağımı ya da neyi sileceğimi bilmiyorum, yardımlarınızı bekliyorum istediğiniz yerden ss vs. de atabilirim.
atarsan çok yardımcı olmuş olursunİnt bağlıysa int olmadan rahatlıkla kırarsın yani int kapalıysa ama hile online bir oyunun ise mesela cs go online veri cekiyorsa isin daha zor nasil oldugunu ogrenmek istiyorsan youtubede bur kac vodeo var yardimci olurlar bulmazssan yaz link bırakayim
discord versem gelip yardımcı olabilme şansınız varmı ?Programdan dll cek sonra enjektor ile enjekte edip kullanirsin
At özeldendiscord versem gelip yardımcı olabilme şansınız varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?