C++ ile Metin2 hilesi kodlamayı düşünüyorum ancak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tr1p
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Selamun aleyküm C++ ile Metin2 hilesi kodlamayı düşünüyorum ancak cheat engine ile kalıcı pointer bulurken videoda 2 adet pointer cıkıyor bende ise 1 adet çıkıyor. Sürümler falan da aynı. Ne yapmam gerek ?

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
2 sinide dene hangisini yapınca istediğin oluyorsa onu al ya da hangi pointera bakıyorsun internetten bakıp yazayım bura

tr1p
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
2 sinide dene hangisini yapınca istediğin oluyorsa onu al ya da hangi pointera bakıyorsun internetten bakıp yazayım bura
Yok hocam demek istediğim olay farklı. Cheat Engine'de kalıcı olarak pointer bulmak istiyorum. Doğru adresi bulup pointerini bulmak için çift tıkladığım zaman adrese sadece 1 adet pointer veriyor videoda ise 2 adet veriyor.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Yok hocam demek istediğim olay farklı. Cheat Engine'de kalıcı olarak pointer bulmak istiyorum. Doğru adresi bulup pointerini bulmak için çift tıkladığım zaman adrese sadece 1 adet pointer veriyor videoda ise 2 adet veriyor.
Video eski olabilir mi ?

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
hileyi yapınca benimle de paylaşır mısın

Üye
5 HİZMET YILI
Aynı sorun bendede vardı değişken pointer geliyordu pc yi kapadıgım zaman çalışmıyordu bulursan video çekmeni rica ediyorum

tr1p
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Aynı sorun bendede vardı değişken pointer geliyordu pc yi kapadıgım zaman çalışmıyordu bulursan video çekmeni rica ediyorum
Eğer bulursam nasıl yapıldığını video tarzı birşey çekip buraya yollarım hocam

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
cs goda bulmanın bir çok yolu var mermiyle bulursan bombayıda bulabilirsin canında zırhında bulabilirsin 1 tanesini bulursan diyerlerinide bulursun.
bunuda metin2 ye uyarlasan kendi değiştirebildiğin başka bir değerle yapsan. 1 tanesinden diğerlerini bulmak çok basittir pointerları böyle bulurlar 1 ini bulur diyerlerinide aynı dosyada olur genelde karakter özellikleri 1 dosyanın içine konur hepsi aynı yerde olur.

tr1p
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
cs goda bulmanın bir çok yolu var mermiyle bulursan bombayıda bulabilirsin canında zırhında bulabilirsin 1 tanesini bulursan diyerlerinide bulursun.
bunuda metin2 ye uyarlasan kendi değiştirebildiğin başka bir değerle yapsan. 1 tanesinden diğerlerini bulmak çok basittir pointerları böyle bulurlar 1 ini bulur diyerlerinide aynı dosyada olur genelde karakter özellikleri 1 dosyanın içine konur hepsi aynı yerde olur.
Araştırma yapıyorum hocam. Bu yolda pes etmek gibi bi niyetim yok ama bakalım.

Üye
8 HİZMET YILI
metin2 hilesi yapacaksan özelikle uriel korumasından geçmeli oda çok zor şuanda çoğıu server uriel koruması kullanıyor

tr1p
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
metin2 hilesi yapacaksan özelikle uriel korumasından geçmeli oda çok zor şuanda çoğıu server uriel koruması kullanıyor
Ondan geçmesi imkansız trojen var o korumada bilgisayarında ki her dosyaya erişebildiğinden bypass edilemiyor

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
c++ ile hile kodlayabiliyorsan ben pointer ve offset çıkarabiliyorum özele gelebilirsin

apm

Üye
5 HİZMET YILI
Hocam özel mesaj ile link atabilir misin boş zamanımda bende uğraşmak istiyorum

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Basit pointerleri metin2'de bulmak oldukça kolay tam olarak nerede takıldın yardımcı olabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...