Yok hocam demek istediğim olay farklı. Cheat Engine'de kalıcı olarak pointer bulmak istiyorum. Doğru adresi bulup pointerini bulmak için çift tıkladığım zaman adrese sadece 1 adet pointer veriyor videoda ise 2 adet veriyor.2 sinide dene hangisini yapınca istediğin oluyorsa onu al ya da hangi pointera bakıyorsun internetten bakıp yazayım bura
Video eski olabilir mi ?Yok hocam demek istediğim olay farklı. Cheat Engine'de kalıcı olarak pointer bulmak istiyorum. Doğru adresi bulup pointerini bulmak için çift tıkladığım zaman adrese sadece 1 adet pointer veriyor videoda ise 2 adet veriyor.
2 Ay önce çekilmiş gösteriyor youtubede halen daha araştırma içerisindeyimVideo eski olabilir mi ?
Eğer bulursam nasıl yapıldığını video tarzı birşey çekip buraya yollarım hocamAynı sorun bendede vardı değişken pointer geliyordu pc yi kapadıgım zaman çalışmıyordu bulursan video çekmeni rica ediyorum
Araştırma yapıyorum hocam. Bu yolda pes etmek gibi bi niyetim yok ama bakalım.cs goda bulmanın bir çok yolu var mermiyle bulursan bombayıda bulabilirsin canında zırhında bulabilirsin 1 tanesini bulursan diyerlerinide bulursun.
bunuda metin2 ye uyarlasan kendi değiştirebildiğin başka bir değerle yapsan. 1 tanesinden diğerlerini bulmak çok basittir pointerları böyle bulurlar 1 ini bulur diyerlerinide aynı dosyada olur genelde karakter özellikleri 1 dosyanın içine konur hepsi aynı yerde olur.
Ondan geçmesi imkansız trojen var o korumada bilgisayarında ki her dosyaya erişebildiğinden bypass edilemiyormetin2 hilesi yapacaksan özelikle uriel korumasından geçmeli oda çok zor şuanda çoğıu server uriel koruması kullanıyor
oda doğru fakat bazı packler geçiyor loncalar tercih edebiliyor hatta güzel bir pack yaparsan para ile satabilirisin bileOndan geçmesi imkansız trojen var o korumada bilgisayarında ki her dosyaya erişebildiğinden bypass edilemiyor
Şuanlık temelden pointerler ile uğraşıyorum hocam bakalım herşeyin hayırlısıoda doğru fakat bazı packler geçiyor loncalar tercih edebiliyor hatta güzel bir pack yaparsan para ile satabilirisin bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?