C# İle Yapılan Hile Loader'i

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Dostum kesinlikle kötü demiyorum fakat tasarım biraz sıradan olmuş. Hani youtube tutorial videolarındaki gibi :)

Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Ellerinize sağlık fakat bi eleştiride bulunmak istiyorum. 2 ay kadar uğraştık cümlesini okuyunca farklı bir şey beklemiştim. Hani biraz sıradan olmuş gibi bilemedim :fastthink:

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Renkler biraz daha farklı olabilirmiş bence ama bu haliyle de güzel

Üye
10 HİZMET YILI
Renkler Çok Başarılı Olmuş Ya Ellerine Sağlık :)

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
@CaptainMarvel beğendim, hoş. kendinize özel bir siteniz mi var burası gibi nasıl devam ettireceksiniz?
Sitemiz'i Kurmayı Düşünüyoruz. Site Tema Ve Eklentiler Hazır Lisans'ı Alıp Erişime Açacağız Yakında :)
Post automatically merged:

Özellik bakımından belki iyidir bilmiyorum ama yalan söylemek veya kalbini kırmak ta istemiyorum ben tasarımı beğenmedim. renklerde bir uyum yok. kırmızı sarı listbox veya minimize ve full screen butonları siyah falan arama kutusunun görünümü beğenmedim kb. sadece görüşümü belirttim ama emek var.
Açıkçası renk uyumları berbat oyun logoları olduğu yerden taşmış oraya bir çerçeve içine almak güzel olabilir, siyah ile kırmızı denenmiş fakat başarılı olunamamış sarının tonlarından deneyebilirsiniz, daha güzel görüntü için font ekleyebilirsiniz.
2'nizin Yorumlarıda Gayet Güzel Ve En Mantıklılarından Biri Loader'in Çerçeveleri Yapılacak Zaten Ayriyetten Taşma Gibi Bir Söz Konusu Yok. Hile Boş Olan Yerler Hile Yerleri :) Ayrıca Kırmızı Font Yerine Beyaz Font Arama Çubuğunada Beyaz Font Eklenecek Ve Hile Menüsü Bölümü Daha Güncel Bir Hal Alacak Teşekkürler :).
Post automatically merged:

@Crystal Loader Tasarım Örneğini Youtube'da Bulamadım Evet Birçok Fazlasıyla Var Ama Bu O Şekilde Değil Tasarımını Arkadaş Biryerden ilham Almış (Nerden Aldığını Henüz Söylemedi).

Web işleri falan filan
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Gayet başarılı. Font colorlarında değişiklikler yapabilirsiniz. Şık duruyor. Bu arada baya uzaktım foruma döndüm ÖZLEMİŞİM

in your area
Süper Üye
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Açıkçası renk uyumları berbat oyun logoları olduğu yerden taşmış oraya bir çerçeve içine almak güzel olabilir, siyah ile kırmızı denenmiş fakat başarılı olunamamış sarının tonlarından deneyebilirsiniz, daha güzel görüntü için font ekleyebilirsiniz.
Orasını ayarlarız sıkıntı yok. Renk uyumunu getiricez. Görüşün için teşekkür ederim. Temalar getiriyoruz loader'a. Bitirdikten sonra konuyu güncelleyeceğiz.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Ellerinize sağlık fakat bi eleştiride bulunmak istiyorum. 2 ay kadar uğraştık cümlesini okuyunca farklı bir şey beklemiştim. Hani biraz sıradan olmuş gibi bilemedim :fastthink:
2 Aydır Tasarım Ve Nasıl Güzelleştirebiliriz Diye Uğraşıyoruz :) Bu Loader Bu Şekilde Kalmayacak Düzenlenip Güzelleşmesi Gerekir Sonuçta :)

Gayet başarılı. Font colorlarında değişiklikler yapabilirsiniz. Şık duruyor. Bu arada baya uzaktım foruma döndüm ÖZLEMİŞİM
Tekrardan Hoşgeldin Değişikler İçin Light Ve Dark Tema Ekleniyor Uyum Sağlanması İçin Değişiklikler Yapılıyor Sağolasın.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
#Konu Güncellenmiştir Yeni Loader Tasarımı Hakkındaki Görüşlerinizi Alayım :)

Süper Üye
8 HİZMET YILI
listboxun kirmizi olmasini sevmedim ama emek var eline saglik

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
asdfasdfasd her önüne gelen site açıyor ya ona deli oluyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...