Yok Sonrasında Burda Paylasırsa Die DedimHile paylaşmamış zaten, loader'ın resmini paylaşmış fikir almak için
Sitemiz'i Kurmayı Düşünüyoruz. Site Tema Ve Eklentiler Hazır Lisans'ı Alıp Erişime Açacağız Yakında@CaptainMarvel beğendim, hoş. kendinize özel bir siteniz mi var burası gibi nasıl devam ettireceksiniz?
Özellik bakımından belki iyidir bilmiyorum ama yalan söylemek veya kalbini kırmak ta istemiyorum ben tasarımı beğenmedim. renklerde bir uyum yok. kırmızı sarı listbox veya minimize ve full screen butonları siyah falan arama kutusunun görünümü beğenmedim kb. sadece görüşümü belirttim ama emek var.
2'nizin Yorumlarıda Gayet Güzel Ve En Mantıklılarından Biri Loader'in Çerçeveleri Yapılacak Zaten Ayriyetten Taşma Gibi Bir Söz Konusu Yok. Hile Boş Olan Yerler Hile YerleriAçıkçası renk uyumları berbat oyun logoları olduğu yerden taşmış oraya bir çerçeve içine almak güzel olabilir, siyah ile kırmızı denenmiş fakat başarılı olunamamış sarının tonlarından deneyebilirsiniz, daha güzel görüntü için font ekleyebilirsiniz.
Orasını ayarlarız sıkıntı yok. Renk uyumunu getiricez. Görüşün için teşekkür ederim. Temalar getiriyoruz loader'a. Bitirdikten sonra konuyu güncelleyeceğiz.Açıkçası renk uyumları berbat oyun logoları olduğu yerden taşmış oraya bir çerçeve içine almak güzel olabilir, siyah ile kırmızı denenmiş fakat başarılı olunamamış sarının tonlarından deneyebilirsiniz, daha güzel görüntü için font ekleyebilirsiniz.
2 Aydır Tasarım Ve Nasıl Güzelleştirebiliriz Diye UğraşıyoruzEllerinize sağlık fakat bi eleştiride bulunmak istiyorum. 2 ay kadar uğraştık cümlesini okuyunca farklı bir şey beklemiştim. Hani biraz sıradan olmuş gibi bilemedim![]()
Tekrardan Hoşgeldin Değişikler İçin Light Ve Dark Tema Ekleniyor Uyum Sağlanması İçin Değişiklikler Yapılıyor Sağolasın.Gayet başarılı. Font colorlarında değişiklikler yapabilirsiniz. Şık duruyor. Bu arada baya uzaktım foruma döndüm ÖZLEMİŞİM