bunları yaptım kanka geri kalanında nasıl derleyecğimaltta yapılısı anlatılıyor zaten. Türkçeye çevirip yazanları uygula.
VS 2017 ve Python 3.9 32bit indir kur.
Boost++ kütüphanesini indir , kaynak kodlarının olduğu yere çıkar.
Yolladım istek de bro pek bi bilgiye sahip değilim maaelsef ondan yardım istedimAzıcık python bilgin varsa discord ekle kardeşim seni tanımak isterim , yardımcı olurum...
Ömer/21#1693
bunları yaptım kanka geri kalanında nasıl derleyecğim
Post automatically merged:
Ekli dosyayı görüntüle 59258
Yolladım istek de bro pek bi bilgiye sahip değilim maaelsef ondan yardım istedim
teşekkürler, bu hatanın sebebi nedir?boost kütüphanesini orada yazdığı şekilde kur . bootstrap bat ı çalıştır cmdden
sonra devCmd aç , orada b2 --- kodu falan var githubda , onu yaz
bu kadar dostum .
.SLN dosyasını aç sonra , linkere e gel orada lib path yazıyor
oraya tıkla , ve external libs ile boost/stage/libs klasörlerini ekle.
boost:teşekkürler, bu hatanın sebebi nedir?
evet, sorun kütüphanedeymiş. tüm sorunlar ortadan kalktı. şuan gayet stabil çalışıyor.boost:ython kütüphanesini tam olarak kuramamış olabilirsiniz. Çoğu kişide sıkıntı çıkıyorsa bu hileyi compile edip paylasabilirim
evet, sorun kütüphanedeymiş. tüm sorunlar ortadan kalktı. şuan gayet stabil çalışıyor.
boost kütüphanesini orada yazdığı şekilde kur . bootstrap bat ı çalıştır cmdden
sonra devCmd aç , orada b2 --- kodu falan var githubda , onu yaz
bu kadar dostum .
.SLN dosyasını aç sonra , linkere e gel orada lib path yazıyor
oraya tıkla , ve external libs ile boost/stage/libs klasörlerini ekle.
discord adresini atarsan yardımcı olurum.Ya gerçekten yapabildiyseniz yardımcı olur musunuz? Ben yapamadım sanırım. bootstrap.bat'i cmd ile çalıştırdıktan sonra b2.exe'i komutla beraber devcmd'de çalıştırıyorum. Buraya kadar her şey tamam buradan sonra ne yapmam gerek?
Şu konu hakkında yardım istesem yardımcı olabilir misiniz? Build etmeye çalıştığımda bu hatalarla karşılaşıyorum. Rica etsem yardım eder misiniz, teşekkürler.
Ekli dosyayı görüntüle 59545
tabii Kefir#5042 adresim bu. Ya da isterseniz siz verin ben de sizi ekleyebilirim. Çok teşekkür ederim, sağ olun.discord adresini atarsan yardımcı olurum.
Felina#6986 bu hata boosttun doğru yapılmadığından kaynaklanıyortabii Kefir#5042 adresim bu. Ya da isterseniz siz verin ben de sizi ekleyebilirim. Çok teşekkür ederim, sağ olun.