C++ kitap sıfırdan egitim için öneri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öğreniyor Hayatı
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
arkadaşlar c++ için sifirdan egitim veren bir kitap önerirmisiniz fiyat önemli değil

İnsanların senin sesiyle dalga geçmesini umursama
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Deitel derim susarım

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
sifirdansa pratiklik açısından iyice mantigini oturtmak icin herhangi uni vize sorularini cozebilirsin

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Udemy, kocakademi, btkakademi gibi eğitici sitelere de bakabilirsin. Video ile öğrenebiliyorsan bunlar kitaptan çok daha fazla yardımcı olacaktır.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Deitel demekten vazgeçin biri yazmış zaten saçma yorum kasma çabalarınızı kesin sinir bozucu ve forum adına kötü bir şey lüzumsuz bilgi kirliliği yapıyorsunuz arkadaş zaten yorum kasma olayı da kalktı ne diye bu uğraş...
tamam derdimi belirttiysem gelelim yardımcı olma konusuna :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Mert mekatronik hocamı öneririm zira kendisnin youtube 'dan başka derslerine de denk gelebilirsiniz yazılım konusunda araştırma yapıyorsanız. özellikle son dönemde python konusunda bana çok yardımcı oldu sana da C++ konusunda öneririm

Öğreniyor Hayatı
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Udemy, kocakademi, btkakademi gibi eğitici sitelere de bakabilirsin. Video ile öğrenebiliyorsan bunlar kitaptan çok daha fazla yardımcı olacaktır.
pc başında sıkılıyorum kanka yoksa udemy den kurs alırdım ama kitap daha iyi olur benim için hem bir yere gidince açıp bakabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...