Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim hile kodlama merakım var ve birazcık c++ bilgim var.Udemy'de birsürü c++ kursları falan var.
Bana önerebileceğiniz kurslar nelerdir ? (Hile kodlama konusunda)
Kurslar size hile yazmayı öğretmez, ne ile ne yapılır hangi özellik için ne kullanılır tarzı şeyleri araştırıp bulman gerekir. İnternette kendini geliştirebileceğin bi ton hile kaynağı mevcut. Hatta buradan sitedeki pubg mobil source'sini inceleyebilirsin en temel olarak.
Öncelikle Udemy üzerinde ki hiçbir kurs sana doğrudan hile programlamayı öğretmez çünkü bu etik değil. Onun dışında C++ öğrenmeyi istiyorsan internette tonla kaynak mevcut tavsiyem
sitesinde 11.bölüme kadar gel ve ondan sonra hile nasıl yapılır araştırmaya başla. Ben hile programlamıyorum ama C++ programlama dilinde kendimi geliştiriyorum (Hile Programlamak İçin) ve İngilizcemde olduğu için bazı çeviri yazıları paylaşıyorum tabi kendimde üzerine bir şeyler katarak (BKZ: https://memoryhackers.org/konular/degiskenler-veriler-ve-bellek-c-bible.205817/#post-3755926) Eğer istersen özelden benle iletişime geçebilirsin daha ayrıntılı konuşabiliriz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.