c++ kurs yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Benim hile kodlama merakım var ve birazcık c++ bilgim var.Udemy'de birsürü c++ kursları falan var.
Bana önerebileceğiniz kurslar nelerdir ? (Hile kodlama konusunda)

Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kurslar size hile yazmayı öğretmez, ne ile ne yapılır hangi özellik için ne kullanılır tarzı şeyleri araştırıp bulman gerekir. İnternette kendini geliştirebileceğin bi ton hile kaynağı mevcut. Hatta buradan sitedeki pubg mobil source'sini inceleyebilirsin en temel olarak.

Üye
5 HİZMET YILI
Öncelikle Udemy üzerinde ki hiçbir kurs sana doğrudan hile programlamayı öğretmez çünkü bu etik değil. Onun dışında C++ öğrenmeyi istiyorsan internette tonla kaynak mevcut tavsiyem
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
sitesinde 11.bölüme kadar gel ve ondan sonra hile nasıl yapılır araştırmaya başla. Ben hile programlamıyorum ama C++ programlama dilinde kendimi geliştiriyorum (Hile Programlamak İçin) ve İngilizcemde olduğu için bazı çeviri yazıları paylaşıyorum tabi kendimde üzerine bir şeyler katarak (BKZ: https://memoryhackers.org/konular/degiskenler-veriler-ve-bellek-c-bible.205817/#post-3755926) Eğer istersen özelden benle iletişime geçebilirsin daha ayrıntılı konuşabiliriz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Udemydeki hiç bir kurs sana istediğin şeyi vermez

Üye
8 HİZMET YILI
learncpp.com kurs üzerine çok takılma eğer kağıt üzerinde gidersen daha etkili ve hızlı gidersin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...