bir kac video izledim ve deniyorum hilede ama islemlerde hileyi sectigimde symbol lookop taking long yaziyor sanirim hile korumali nasil kira bilirim yardim edirsen sevinirimBütün kodlar editlenmez cheat engine ile cr4ck atman lazım programa youtube de bir sürü video var araştırırsan yaparsın gayet basit ve kolay![]()
burdan yardım isteyerek kıramayacağın kesin dostumbir kac video izledim ve deniyorum hilede ama islemlerde hileyi sectigimde symbol lookop taking long yaziyor sanirim hile korumali nasil kira bilirim yardim edirsen sevinirim![]()
Hile eğer ünlü bir yerinse büyük ihtimal koruma vardır korumanın nasıl kırılıcağını bende bilmiyorumbir kac video izledim ve deniyorum hilede ama islemlerde hileyi sectigimde symbol lookop taking long yaziyor sanirim hile korumali nasil kira bilirim yardim edirsen sevinirim![]()
burdan yardım isteyerek kıramayacağın kesin dostum![]()
Hile eğer ünlü bir yerinse büyük ihtimal koruma vardır korumanın nasıl kırılıcağını bende bilmiyorum![]()
Mümkün değil sadece programda yazan textleri değiştirebilirsin mesela yapımcının ismi yazıyor sen o ismi silip yerine başka bir şey koyabilirsin.Anladim peki hile programini acmadan editlemem mumkunmu? acmadan memory view yapinca hata vermiyor