C# Loader nasil yapabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Sa beyler ben c# biraz biliyom da loader nasil yapabilicem yani .dll hilesini eski memoryui gibi nasil load basiyordun ve hile injectleniordu onun gibi mesela bir loader. youtube baktim,google arastirdim bulamadim

re work
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Sa beyler ben c# biraz biliyom da loader nasil yapabilicem yani .dll hilesini eski memoryui gibi nasil load basiyordun ve hile injectleniordu onun gibi mesela bir loader. youtube baktim,google arastirdim bulamadim
Öncelikle iyi geceler loader hileleri içerisinde barındıran bir yükleyicidir. "Load" basıyorsun ve injectleniyor kelimesi tamamen injector olayına giriyor. Yani hem loaderin hem injectorun aynı uygulama içerisinde barındırılmasıyla meydana geliyor. Öncelikle injector için c++ dilini öneririm bu bir öneriydi herneyse şimdi C# diline ne kadar hakimsiniz? Ona göre yardımcı olmaya çalışayım.

Üye
5 HİZMET YILI
Bir .NET oyunu için bir numara yaratacak olsaydım ne olurdu? c ++ 'a çalışmaya başlamak daha iyi olur

Space
Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Hocam bu tarz şeylerde üşenmeden YouTube üzerinden izlemenizi tavsiye ederim. Pes etmeyelim gerektikçe çok aşırı zorlanıyor ve kodlamada problem yaşıyor ise bazı bilen kişilerden destek almanızı tavsiye ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kanka biraz araştırmacı ruhun olması lazım bunun gibi kolay soruların cevabı youtubeda var hem de dolu

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Kodlama Derseleri Alman Lazım Tek Başına Temellerini Bilmeden Asla Yapamsın

Üye
5 HİZMET YILI
Nitelikli birinden kodlama eğitimi alman daha sağlıklı olur

MUHAF1Z
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Digital dünyadayız artık. yazılım+programlama dili öğrenmek olmazsa olmaz. bi taraftan başlayayım diyorum. tembellik ediyorum başlayamadım

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
aga bende yazılım öğrenmek istiyorum ya napcaz bu işi

Üye
5 HİZMET YILI
beyler android oyunları öğreniyorum bende unity haypll ve hayper kajell oyunları ilk onlardan başlayın yazılım olarak güzel ilerleme oluyor...

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
youtube bunlarla kaynıyor zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...